Ti nem érzitek kuszának a John Wick harmadik részét?
Nem vagyok nagy akció kedvelő, az első két része is nálam az "elment" kategória, de ettől függetlenül értem az okokat, hogy miért olyan népszerű.
De a harmadik rész számomra katasztrófa. Kerestem itt gyakorin is olyan kérdéseket/válaszokat, ami ezt boncolgatja, de nem találtam, inkább csak az zavarja az embereket, hogy John Wick túlélte a film végi esést (amit persze nem kellett volna).
De szerintem ez a kisebbik gond, engem sokkal jobban zavart az, hogy kb semmit sem jelent a hűség meg a sok eskü, amit tesznek az emberek. A szabályok is értelmükez vesztették. Mindenki mindent megszegett. Az épületet is szentetlenítették, majd visszakapta... Nincs súlya a dolgoknak.
Szintén a végén, amikor harcol a késes csávókkal, akkor is kb 5x megölhették volna, de ANNYIRA tisztelik Wicket, hogy inkább verekednek tovább, hogy aztán ők maradjanak alul... Vicc.
Nem szándékosan támadni akarom a filmet, de nem értem, hogy miért kellettek ezek bele. Zero is simán megölhette volna, ehelyett lökdöste, majd végül ő halt meg.
Értelmetlen.
Persze erre lehet az a válasz, hogy "nem halhat meg Wick", mert akkor vége lenne..
És akkor mi van? Haljon meg... Legyen drámai.
Ha nem, akkor forgassák máshogy.
A Halálos iramban szérianak is felrótták ezeket, nem értem ennek a filmnek miért nem?!
Kíváncsi lennék a véleményetekre, főleg azokéra, akik szeretik a harmadik részt is.
Oké. Ezt értem, ezzel nincs is baj. Ezért is írtam, hogy értem a népszerűség okát, mert oda vannak az emberek a látványért, amit a verekedős jelenetek nyújtanak + Keanu Reeves.
De akkor minek bonyolítják? Ha egy egyszerű nézőt megzavar ez (vagyis engem, pedig nincsenek nagy igényeim), akkor őket miért nem zavarja, hogy ezt adják ki?!
Lehet tényleg ott a gond, hogy pusztán akciójelenetekkel nem elégedek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!