Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti nem érzitek kuszának a...

Ti nem érzitek kuszának a John Wick harmadik részét?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy akció kedvelő, az első két része is nálam az "elment" kategória, de ettől függetlenül értem az okokat, hogy miért olyan népszerű.

De a harmadik rész számomra katasztrófa. Kerestem itt gyakorin is olyan kérdéseket/válaszokat, ami ezt boncolgatja, de nem találtam, inkább csak az zavarja az embereket, hogy John Wick túlélte a film végi esést (amit persze nem kellett volna).

De szerintem ez a kisebbik gond, engem sokkal jobban zavart az, hogy kb semmit sem jelent a hűség meg a sok eskü, amit tesznek az emberek. A szabályok is értelmükez vesztették. Mindenki mindent megszegett. Az épületet is szentetlenítették, majd visszakapta... Nincs súlya a dolgoknak.

Szintén a végén, amikor harcol a késes csávókkal, akkor is kb 5x megölhették volna, de ANNYIRA tisztelik Wicket, hogy inkább verekednek tovább, hogy aztán ők maradjanak alul... Vicc.

Nem szándékosan támadni akarom a filmet, de nem értem, hogy miért kellettek ezek bele. Zero is simán megölhette volna, ehelyett lökdöste, majd végül ő halt meg.

Értelmetlen.

Persze erre lehet az a válasz, hogy "nem halhat meg Wick", mert akkor vége lenne..

És akkor mi van? Haljon meg... Legyen drámai.

Ha nem, akkor forgassák máshogy.

A Halálos iramban szérianak is felrótták ezeket, nem értem ennek a filmnek miért nem?!

Kíváncsi lennék a véleményetekre, főleg azokéra, akik szeretik a harmadik részt is.

2019. dec. 4. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Én ezt az egész John Wickes felkapást nem értem. Egyszerű bosszufilm. Millió meg egy van. A mátrixnál még megértem hogy felkapták a filmet a szinésszel együtt, de ennél....
2019. dec. 4. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne megérteni hogy ez a film elsődlegesen a mészárlásról szól, a sztori csak azért van hogy legyen neki, de itt sosem volt cél a teljes koherencia meg a mélyenszántó gondolatok. Ezzel együtt persze vannak dolgok amik felvetnek kérdéseket, de nem több mint bármely más film esetében, csak ez a film nem is akar komoly történetet mondani, ez szórakoztatni akar, látványos hentelés formájában.
2019. dec. 4. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké. Ezt értem, ezzel nincs is baj. Ezért is írtam, hogy értem a népszerűség okát, mert oda vannak az emberek a látványért, amit a verekedős jelenetek nyújtanak + Keanu Reeves.

De akkor minek bonyolítják? Ha egy egyszerű nézőt megzavar ez (vagyis engem, pedig nincsenek nagy igényeim), akkor őket miért nem zavarja, hogy ezt adják ki?!

Lehet tényleg ott a gond, hogy pusztán akciójelenetekkel nem elégedek meg.

2019. dec. 4. 20:53
 4/4 anonim válasza:
Azok a késesek japánok voltak.Ők nagyon tudnak tisztelni valakit.Pl. Ott voltak a kamikazék, akik a császàrért öngyilkosok lettek.
2019. dec. 25. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!