Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sarah Hardingot miért nem...

Sarah Hardingot miért nem hozzák vissza a Jurassic World 3-ban vagy legalább a játékban?

Figyelt kérdés
Most már az eredeti három + Hammond is visszatér. Sarah Harding ennyire nem lenne népszerű? Szerintem a következő filmben legalább szerepelhetne azért. Nem szimpatikusabb a karaktere, mint Malcolmé.

2019. dec. 1. 14:40
 1/4 A kérdező kommentje:
*Nem helyett nekem
2019. dec. 1. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Lehet ezzel csak én vagyok így, de én annak örülnék leginkább ha békén hagynák a Jurassic Park-univerzumot, mert a legutóbbi rész már rendesen meggyalázta ezt a franchise-t. Az első rész epikus volt minden téren, filmtörténelmi mestermű, aztán minden résszel egyre meredekebben zuhant a színvonal, a 2-3 még jó volt pár hibától eltekintve, a 4. rész elment meg látványos volt de már felesleges, az utolsó meg borzalmas, ha így folytatják azt sem értem az eredeti karakterek minek térnek vissza. Persze tudom van az a pénz, gondolom a stúdió is rájött hogy ha sok pénzt akarnak még szakítani egy ezredik bőr lenyúzásával egy kifulladt témáról, akkor ahhoz kellenek a régi arcok, de félek ez mit sem változtat majd a végeredményen.

De mondom, ez a személyes véleményem.

2019. dec. 1. 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Én nem tartom kifulladt témának, szerintem rengeteg lehetőség van benne. Főleg azzal, hogy a dinoszauruszok kikerültek a szigetről és már akár valódi dinoszauruszokat is klónozhatnak, ingen békahibridek helyett.

Én várom az új filmeket és a sorozatot is. Már csak a játék kedvéért is, mert jó lenne egy korrekt őslény park építő játékot kapni és elvileg a Jurassic world harmadik részével érkezik az Evolution második része is, ami már a Planet zoora fog hasonlítani.

2019. dec. 20. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, adtam zöldet.
2019. dec. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!