Ti szoktatok felnőttként mesét nézni?
Igen szoktam, amikor épp hangulatom van hozzá! 38/F. Kedvenceim főleg a régi mesék gyerekkoromból.
Hupikék törpikék, Gumimacik, Jetson család, Aladdin, Balu kapitány kalandjai, Kacsamesék, Frédi és Béni.
De a magyarokat is szeretem: Magyar népmesék, Vizipók csodapók, meg hasonlók.
Vagy akár a Nils Holgersson
Modernek közül például Oggy és a svábbogarak (nagyon viccess, ajánlom), Nyomi szerencsétlen utazásai (ebben is vannak jó poénok, de főként a hangulata miatt)
Meg bármit, ami jó és éppen van hangulatom hozzá, de főként a régieket. :)
Star Wars Klónok háborúját, Star Wars Lázadókat, Family Guyt rendszeresen nézek, valamint sokszor előveszem a régi klasszikusok közül is azokat amiket szeretek (pl. a Szépség és a szörnyeteg).
Viszont az ilyen animékat meg hasonló moslékot akkor se néznék ha fizetnének érte.
23F
Nem minden rajzfilm mese. És nem minden mese rajzfilm.
FYI
Szoktam meséket is nézni. Szoktam rajzfilmeket is nézni. De inkább a komoly történeteket szeretem.
Kedvenc mese rajzfilmem a Kirikou és a boszorkány.
40/f
Aha, mindig volt legalább egy, amit heti rendszerességgel néztem, vagy ahogy adták a részeket.
Jelenleg ezeket nézem: RWBY, She-Ra, Miraculous.
Kedvenc filmek: Így neveld a sárkányodat filmek, Fel!, Merida a Bátor, a régebbi Barbie mesék, meg az új kedvenc a Pókverzum.
Sorozatok közül Az Utolsó Léghajlítót illetve a Föld legnagyobb hőseit bármikor újradarálom.
19/L
Engem se érdekel, hogy ki mit gondol, ráadásul a meséket is felnőttek csinálják, de amúgy ma már ritkábban nézek, pedig szeretem! Még 18 éves korom után is néztem anno a Minimax-ot: Franklin, Babar, A varázslatos iskolabusz, A nyomorultak, Sandokan - ennyi jut most eszembe, amiket nagyon szerettem!
Unokahúgom 10 hónapos, és amikor átjönnek hozzánk, mindig be van Neki kapcsolva a tévé a Jim Jam csatornára, azon is vannak elég érdekesek, csak sajnos nagyon rövidek (5-10 perc): A város hősei, Chuggington, Bob a mester, Rejtélyek Tesz-Vesz városban
32/F
Miért ne?
A sok horror, mocsok mellett amit ránk hánynak,(ha hagyjuk, és nem váltunk csatornát) színtiszta
kikapcsolódás:-).
Könyvben olvastad az első kötetét a Vajáknak, akkor találkoztál felnőtt mesékkel. Kíváncsi leszek, megőrzik-e ezt a stílust, vagy a játék felől közelítik meg majd a sorozatot.
Sorozat és mese, akkor ott van a "Tell me a story" és a "Once upon a time". Mindkettő mese. Sőt! Ismert mesék. Mégsem gyereknek való.
És ott van a Brickleberry, ami hiába rajzfilm, zéró tanulság van benne, inkább öncélú kreténség sok társadalomkritikával. Nem sorolnám mesék közé. Még a felnőtt mesék közé sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!