Ezek a youtuberek, influenszerek valóban ki fognak merülni és nem fogják őket nézni tovább, Mi lesz ezekkel ha nézettség le fog esni?
Nem biztos hogy kimerülnek, lehet hogy idővel nagyobb nezettseguk lesz mint valaha, és akkor még jo pár évig tudják meselni az amúgy tök átlagos életüket a YouTuben. Én Farka Timi videójába néztem bele egyszer, tényleg unalmas, semmitmondó, de valami miatt mégis végig néztem :D gondolom mások is igy vannak ezzel. Talán azért, mert vannak kíváncsi típusú emberek, akik szeretnek mindent tudni (énis ilyen vagyok) és nekik izgalmas az, ha egy tök átlagos ember életébe "belenezhetnek" kicsit.
A másik véglet amit teis írsz, hogy elavul a nezettseguk. Valószínűleg akkor elmennek rendesen dolgozni ők is
Akkor elmennek egy munkahelyre dolgozni, vagy valamilyen vállalkozást alapítanak. Mint bárki más, amikor megszűnik egy munkaviszonya.
Egyébként hogy kinek mi unalmas, az elég szubjektív dolog, és nem kell ahhoz unalmasnak lenni, hogy valaki lejtmenetbe kapcsoljon. A szórakoztatóipar mindig igen szeszélyes. De a legtöbben nem is tekintenek erre úgy, mint egy állandó, stabil munkahely, hanem inkább csak keresetkiegészítés.
3-as írta le a legjobban, szerinted miért van az, hogy minden ilyen kis youtuber már olyan kérdésekre válaszolgat, hogy "mikor vesztetted el a szüzességed?" ez a 9-12 éves korosztályt általában érdekli, "Úristen a kedvenc youtuberem nem szűz!"
Persze egy idő után lesznek újak, ők meg ki fognak öregedni. Bár ahogy elnézzük Dér Henit igazából tényleg nem fenyegeti őket ez a veszély, hiszen elég csak, ha követed a trendeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!