A Star Wars könyv alapján csinált film vagy film alapján csinált könyv?
Figyelt kérdés
Vagy mi alapján csinálták, és hogy íródott a story?
Mármint az első 3rész késöbbi az azt követő 3nál, hogy működött ez?
2019. nov. 25. 16:27
1/6 anonim válasza:
Anno: Hát egy zseni - G. Lucas - megírta a forgatókönyvet, megcsinálta a filmeket.
Most: A hiénák - Disney - összekaparják azokat a dolgokat, amiket a zseni által kitalált dolgoktól elélveztek a korábbi filmekben a rajongók. Három filmbe sűrítik ezekkel nulla történettel, felhipeoljoák, eladják, kaszálnak. Ennyi.
2/6 anonim válasza:
"Hát egy zseni - G. Lucas - megírta a forgatókönyvet, megcsinálta a filmeket."
Érdekes egy faj ez a "SW rajongó". A PT idején még Lucas volt maga az antikrisztus, most meg már zseni? :D
3/6 anonim válasza:
Eredetileg filmötlet volt mind, utána íródtak a könyvek. A könyveket általában nem a kész filmek, hanem az eredeti forgatókönyvek és Lucas folyamatosan változó elképzelései alapján írták. Ezért van olyan sok eltérés a filmek és könyvek közt, például a legelső Star Wars regényben Jabba még egy emberszerű lényként van leírva és az Uralkodót egy erőtlen személyként jellemzik, akit a politikusok irányítanak a színfalak mögül.
4/6 anonim válasza:
Könyv volt, Dűne a címe. Vagyis hát Lucas azt olvasta, amikor az ötlete támadhatott.
5/6 anonim válasza:
#2-es Én mindig bírtam és tiszteltem Lucas munkásságát és kreativitását és nekem Jar-Jarral se volt bajom...
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!