Veletek is megtörtént már, hogy szerelmesek lettetek fiktív karakterekbe?
Figyelt kérdés
Lestatról van szó. Mi a véleményetek róla egészen őszintén? Szimpatikus nektek?2019. nov. 15. 09:56
1/7 anonim válasza:
Nekem mindenki szimpatikus, aki nem én vagyok.
2/7 anonim válasza:
Karakterbe nem, de színésznőbe már igen...
3/7 anonim válasza:
A szerelem egy elég túlzó kifejezés, de van olyan színésznő, akit egyetlen szerepben láttam csak (mert nincs is neki több azóta sem, ha jól tudom) egy sorozatban és azóta is követem a közösségi mégiában, mert annyira megfogott.
De más színésznőknél is van olyan, hogy a szerepe szimpatikus és számomra jól is néz ki és nagyon megkedvelem.
4/7 anonim válasza:
Átérzem, amit írsz, Lestat-ba valóban bele lehet szeretni kicsit. :) Nameg eleve a Vámpírkrónikák egész világa függővé tesz.
5/7 anonim válasza:
Marvel kapitány vagy Wonder Woman ér?
6/7 anonim válasza:
Szimpatikusnak szimpatikus Lestat személyisége, de még nem láttam olyan színész előadásában, aki jól visszaadta volna a lényegét.
7/7 anonim válasza:
Peeta MelarK, Cortez (szjg) soroljam még? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!