Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen igaz történeteket...

Milyen igaz történeteket láttatok már, ami horror, thriller, krimi műfajba tartozik és van magyar szinkronja?

Figyelt kérdés

Nem baj, ha a ti tetszéseteket nem nyerték el, minden cím érdekel, mert már nem találok olyat, amit ne láttam volna. Ha esetleg van a filmekhez link, kérlek csatoljátok. Köszönöm szépen!

Zöld like mindenkinek megy, akkor is, ha már láttam. 👌😳👀

2019. aug. 31. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom miket láttál, írok párat.

Zodiákus

Kapj el, ha tudsz

Nagymenők

Spotlight

Kódjátszma

Dzsungel

Az Argó-akció

Betépve

A világ összes pénze

J. Edgar

Fedőneve: Donnie Brasco

Beépülve: Az Escobar ügy

Ezek azok, amiket láttam és beleesnek a három műfaj egyikébe legalább.

Többségét szeretem is.

Azért majd írd meg, hogy hasznos volt-e a válasz, hogy tudtam-e írni újat. :)

2019. aug. 31. 16:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezeket mind láttam, de természetesen hasznos, tehát megy a pacsi.
2019. aug. 31. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Sajnos én csak ezeket ismerem. De ha beírod google keresőbe, hogy "biography movies imdb" akkor kiad listákat, ott nézelődj. Írja a műfajt is, aztán rákeresel egyikre másikra, ami felkelti az érdeklődésedet.
2019. aug. 31. 22:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Imdb kipipálva angol és magyar szavakkal egyaránt.
2019. aug. 31. 23:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor jó sokat néztél ilyen filmeket. Kezdj el érdeklődni más iránt is. :) Ennél jobbat nem tudok tanácsolni.
2019. szept. 1. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Visszanéztem, hátha válaszoltak mások is, erre látom, hogy le lettem pontozva. :D Alapjáraton ezt a lepontozósdit elengedtem, de ezen mi lett lepontozva?

Olyan viccesek az emberek.

Kérték, hogy írjunk "olyan, filmeket, amik..."

Írtam, lepontoztak. :D Vicces.

2019. szept. 1. 20:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Én ugyan nem pontoztalak le! Ki is írtam, hogyha olyat ír valaki, amit már láttam, akkor is megy a zöld, úgyhogy ne offold szét. Más filmek? Tudod mit jelent az, hogy ízlés? Az 52 éves korban már nemigen változik, de volt szerencsém minden műfajhoz. Az előző kommented nyilván nem zöld lesz. Jó éjt.
2019. szept. 1. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Jesszusom.... De buta vagy 52 évesen. Nem is neked írtam. Hanem bárkinek, aki lepontozta, hiszen nem az lett kérve, hogy jó filmeket írjunk, hanem egy adott kategóriába tartozó filmeket, aminek én eleget tettem. Ez lett lepontozva. Egy szóval sem említettem, hogy te, a kérdező pontoztál le. Úristen... Aztán meg elkezdesz ágaskodni és szándékosan belémkötni, mert mertem írni neked, hogy nyiss más filmek felé. Puszta jó szándékból. Ráadásul a kisujjamból szopjam ki, hogy hány éves vagy? Mert ezt is felhánytorgattad serényen...

Atya ég. Előbb gondolkozz, aztán írj! Ez viszont egy hasznos tanács!

2019. szept. 2. 10:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Az is hasznos tanács, hogy ne személyeskedj, benne van a szabályzatban, olvasd el és értelmezd. Nem vagyok buta 145-ös IQ-val! A rágalmazás pedig bűncselekmény! Hozd a haverjaidat, azok is OFF-olják szét a kérdésemet, nehogy már' jöjjön és írjon egy értelmes ember, aki tud olyan filmet ajánlani, amit a kérdésben is írtam... 😂 Se a koromhoz nincs közöd, sem ahhoz, hogy milyen filmeket szeretek, "Jézusom...", Jesszum pepita... 😂 Unalom játszik, vagy büdös a munka, azért trollkodsz, nem tudom, de nem is érdekel. Tudod engem ne butázz le csak úgy, mert nem vagyok az, én egy szemétl*d@ k*csög buta vagyok, nem simán buta, kikérem magamnak. 😂
2019. szept. 2. 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
A korodhoz semmi közöm, mintha én hoztam volna fel a korodat. Plusz, igen, buta vagy, az aki az IQ szintjével kérkedik, az buta. De te még mindig nem fogtad fel, hogy semmi rosszat nem írtam és te belémkötöttél, onnan indult az egész. Mondom, gondolkozz, aztán írj.
2019. szept. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!