Milyen igaz történeteket láttatok már, ami horror, thriller, krimi műfajba tartozik és van magyar szinkronja?
Nem baj, ha a ti tetszéseteket nem nyerték el, minden cím érdekel, mert már nem találok olyat, amit ne láttam volna. Ha esetleg van a filmekhez link, kérlek csatoljátok. Köszönöm szépen!
Zöld like mindenkinek megy, akkor is, ha már láttam. 👌😳👀
Nem tudom miket láttál, írok párat.
Zodiákus
Kapj el, ha tudsz
Nagymenők
Spotlight
Kódjátszma
Dzsungel
Az Argó-akció
Betépve
A világ összes pénze
J. Edgar
Fedőneve: Donnie Brasco
Beépülve: Az Escobar ügy
Ezek azok, amiket láttam és beleesnek a három műfaj egyikébe legalább.
Többségét szeretem is.
Azért majd írd meg, hogy hasznos volt-e a válasz, hogy tudtam-e írni újat. :)
Visszanéztem, hátha válaszoltak mások is, erre látom, hogy le lettem pontozva. :D Alapjáraton ezt a lepontozósdit elengedtem, de ezen mi lett lepontozva?
Olyan viccesek az emberek.
Kérték, hogy írjunk "olyan, filmeket, amik..."
Írtam, lepontoztak. :D Vicces.
Jesszusom.... De buta vagy 52 évesen. Nem is neked írtam. Hanem bárkinek, aki lepontozta, hiszen nem az lett kérve, hogy jó filmeket írjunk, hanem egy adott kategóriába tartozó filmeket, aminek én eleget tettem. Ez lett lepontozva. Egy szóval sem említettem, hogy te, a kérdező pontoztál le. Úristen... Aztán meg elkezdesz ágaskodni és szándékosan belémkötni, mert mertem írni neked, hogy nyiss más filmek felé. Puszta jó szándékból. Ráadásul a kisujjamból szopjam ki, hogy hány éves vagy? Mert ezt is felhánytorgattad serényen...
Atya ég. Előbb gondolkozz, aztán írj! Ez viszont egy hasznos tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!