HBO Segítség! Most fizettem be az hbo go-ra, már tenap néztem rajta filmet is, de most valamiért akárhova megyek ezt írja ki? :' ( Azért nem értem, mert be sem tudok jelentkezni, mert ezt írja ki. Ilyenkor mi a teendő?
Location error
You attempted to start a subscription of the HBO GO service of Hungary but you seem to be located outside of its territory based on your IP address.
Please visit the HBO GO website of your location or try subscribing of Hungary’s service when within its boundaries.
Ez a számlám:
KÖSZÖNJÜK A MEGRENDELÉSED!
Az HBO GO kínálatában több száz gondosan válogatott filmet és sorozatot találsz: saját gyártású és díjnyertes sorozatokat, a legújabb hollywoodi mozifilmeket, koncert- és dokumentumfilmeket, bárhol és bármikor. Élvezd korlátlanul szolgáltatásunkat fix havi díjért, és nézd kedvenc HBO-sorozataid az amerikai premierrel egy időben, rögtön magyar felirattal.
ÜGYFÉLADATOK
Név:
Lakatos Roland
VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK
Termék megnevezése:
HBO GO előfizetés
Előfizetési díj
1890 Ft/hó
Az első előfizetési díj levonásának dátuma
2019.11.10. És Nyíregyházáról fizettem és tegnap is nyíregyházáról néztem filmet az HBO-GO-N... Már 3x-or újraindítottam a gépet, de mindig ugyanezt dobja ki.. Nem értem. De be se enged jelentkezni, mert ezt hozza ki... Olyan gyorsan jön fel, hogy nem enged sehova se kattintani.. Tegnap néztem a Szavak ereje c. dráma c. filmet. És tegnap a fizetés után jó volt most meg (egész nap) semmi... Így szedik el a kisembereknek tisztességes munkával megkeresett pénzét. Segítsetek kérlek, teljes mértékben tanácstalan vagyok... :'(
Nem szokásom hazudozni!!!!!!
KÖSZÖNJÜK A MEGRENDELÉSED!
Az HBO GO kínálatában több száz gondosan válogatott filmet és sorozatot találsz: saját gyártású és díjnyertes sorozatokat, a legújabb hollywoodi mozifilmeket, koncert- és dokumentumfilmeket, bárhol és bármikor. Élvezd korlátlanul szolgáltatásunkat fix havi díjért, és nézd kedvenc HBO-sorozataid az amerikai premierrel egy időben, rögtön magyar felirattal.
ÜGYFÉLADATOK
Név:
Lakatos Roland
VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK
Termék megnevezése:
HBO GO előfizetés
Előfizetési díj
1890 Ft/hó
Az első előfizetési díj levonásának dátuma
2019.11.10.
A szerződés időtartama és lemondása
Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a Beállítások/Előfizetésed részletei menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett hónap végén szűnik meg.
Ha új előfizetőnk vagy és az ingyenes próbaidőszakot követően nem szeretnéd használni szolgáltatásunkat, az előfizetésedet eddig a dátumig szükséges lemondani: 2019.12.09.. Ha a fenti dátumig nem mondod le előfizetésedet, úgy automatikusan megindul az első számlázási időszakod és a regisztrációkor megadott bankkártyáról a havi előfizetési díj levonásra kerül.
Az HBO GO-ra való belépéssel elfogadod, hogy azonnali és visszavonhatatlan hozzáférést kapsz az HBO GO tartalmakhoz, és lemondasz az elállás jogáról, de az előfizetésedet bármikor felmondhatod. A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, olvasd el az itt található Általános Szerződési Feltételeket.
Állunk rendelkezésedre
Szeretnél többet tudni a sorozatainkról és időben értesülni az HBO GO újdonságairól?
Megtalálsz minket Facebookon, Instagramon, Youtube-on, vagy egyszerűen feliratkozhatsz hírlevelünkre is az HBO GO-ba bejelentkezve a "Beállítások/Fiókbeállítások" menüpontban.
A szolgáltatásunkkal kapcsolatban lenne kérdésed? Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal itt.
Üdvözlettel,
HBO GO - Magyarország
Közvetlen kapcsolat
phone Telefon +36 (800) 80262
email E-mail ugyfelszolgalat@hbogo.hu
opening-hours Ügyfélfogadás Hétfő - Péntek
Szombat, Vasárnap és ünnepnapok 10.00-23.00
12.00-18.00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!