Nektek van kedvenc karácsonyi filmeket? 🎄🎁
Reszkessetek betörők
Karácsonyi kutyabalhé
9 kutya karácsonya
Imádom a karácsonyt, ez a kedvenc ünnepem, és ilyenkor mindhárom napon megnézem a tévében a direkt erről szóló, ilyen jellegű filmeket! Nagyon sok van, amit már láttam, de csak hogy a (szerintem) legjobbakat említsem:
Reszkessetek, betörők! 1-5
Télapu 1,2,3
Mikulás hadművelet
Karácsonyi csoda (2007)
Télbratyó
Ki a Télapó?
Rabold el a Télapót!
Mikulás úrfi (Partymikulás)
Végtelen karácsony (Minden nap karácsony)
Kiskarácsony mindenáron
Polar Expressz (animációs)
Reszkessetek betörők
Polár expressz
17 db, egyesével 1.5-2 órás film, az szünetekkel, vegetatív funkciók ellátásával, napi 7 óra alvással nagyjából 3 nap folyamatos filmezés. Az igen! Nálad a karácsony egy maratoni filmezés?
Tèlapu 1-2
Ki a Télapó?
Grincs
Volt egyszer egy karácsony 1-2
A Szépség és a Szörnyeteg- Varázslatos karácsony
Mickey egér- Volt egyszer egy karácsony
Télbratyó
Hozzámjössz?
Karácsonyi ének
Fehér karácsony
Fegyverszünet karácsonyra
Karácsonyi ének (rengeteg verziója van, ez a kettő tetszik közülük)
Krampusz
Télapu (csak az első rész!)
Valamelyiket mindig megnézem karácsonykor. Illetve vannak sorozatok karácsonyi részei, pl. Family Guy, South Park (erdei állatok karácsonya... aki látta tudja 😀) illetve az X-aktáknak is van egy jó karácsonyi része, Hogyan lopták el a szellemek a karácsonyt vagy mi a címe, tv-ben láttam egyszer.
#3-as vagyok. Na nem úgy értem, hogy mindet egyszerre, csak amiket eddig láttam, és tartalmilag is nagy szerepet kap bennük a karácsony, az ünnepi hangulat, azok közül ezek tetszettek a legjobban, nagyon jók!
És kihangsúlyoznám, hogy ezek ráadásul tényleg alkalomhoz illőek, mert például a "Die Hard 2" cselekménye csak karácsony idején játszódik, de amúgy lényegtelen dolog benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!