Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A harry potterb. ban Perselus...

A harry potterb. ban Perselus Piton kinek az oldalán ált?

Figyelt kérdés
Kinek az oldalán ált persellus piton amíg élt???

2019. nov. 9. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Albus Dumbledore. Vagyis a jó oldalon :)

Az utolsó részben derül ki mit miért csinált és hogy védte Harry-t.

Úgy derül ki,hogy amikor meghal mondja Harrynek hogy vigye el a könnyét és öntse a merengőbe. Ott megtudja nézni az emlékeit.

Harry egyébként az egyik fiát róla is nevezi el.

2019. nov. 9. 17:38
 2/11 A kérdező kommentje:
jah köszönöm mert én csak annyit tudtam hogy piton professzor nagyon szerelmes volt harry annyába és ezért utáltak harry apját mert elvette tőle azt tudom mert mondta a végén amikor haldoklott piton
2019. nov. 9. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Harry apját azért utálta első sorban mert bunkó volt vele és szívatta a Roxfortban.
2019. nov. 9. 19:23
 4/11 A kérdező kommentje:
jah én úgy tudtam azért utálta mert elvette tőle a szerelmeét vagyis harry annyát sztem azért utálta
2019. nov. 9. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Már akkor is utálta amikor Lilyvel még barátok voltak és Lilyt nem érdekelte James.
2019. nov. 9. 21:45
 6/11 xoxoDream ***** válasza:
82%

Piton ennél jóval összetettebb életúttal rendelkezik.

A Roxfortos éveiben vonzódott a sötét mágiához, aztán beállt Halálfalónak, Voldemort tőle tudta meg a jóslatot amit Trelawney Dumbledore-nak mond el. Amikor viszont Voldy Lily fiát Harry-t választja ki, segítséget kér Dumbledore-tól, hogy védje meg Lily-t. Akkor áll teljesen Dumbledore mellé, miután Lily meghalt. Ugyan úgy Halálfaló maradt, segített továbbra is Voldemortnak, leadta a forró drótot, miközben Dumbledore-nak és a Rend tagjainak ugyan úgy adta át a Halálfalókkal kapcsolatos információkat. Ezt ugye a gondolataiból tudjuk meg, amit Harry-nek ad (és nem könny).

A kérdésre a válasz Piton mindkét fél oldalán állt, szerintem -ha még nem olvastad- olvasd el a könyvet abból sokkal jobban meglehet érteni.

2020. ápr. 2. 22:41
 7/11 A kérdező kommentje:
jah olvastam a könyveket
2020. ápr. 3. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
De könny
2020. ápr. 6. 04:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap olvastam ki

Nem könny volt azt, egy egész mondaton keresztül részletezte az ezüstös kék szivárgó dolgot, ami se füst, sem folyadék.

Az emlék cucc volt, amit Dumbledor is szokott önteni a merengőbe.

2020. júl. 24. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 válaszoló szerintem teljesen korrekt és informatív választ adott, tessék felpontozni
2020. júl. 24. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!