Miből tartották fent magukat a Jedik? Miből volt bevételük?
Ezen sokat gondolkoztam, de nem említik a filmek. Tervezem majd elolvasni a kiegészítő könyveket, de az egy másik kérdés lesz :D
Talán a Szenátus finanszírozta a működésüket (magyarul a Köztársaság), vagy kereskedtek valamivel?
OFF
Mopat: már kezdtem azt hinni, hogy adsz egy normális választ végre egy SW-os kérdésre, de te még ezt is felhasználod arra, belerúgj egyet a TLJ... ember, lépjél már túl egy lassan 2 éves filmen. Elhiszem, hogy nem tetszett, de komolyan, 2 év után is ezen kell rugózni egy olyan kérdésnél, aminek köze nincs hozzá? Ha meg ekkora traumát okozott neked a film, akkor lehet fel kellene egy pszichológust keresned
Csak nem a Ripost es az Origo ujsagiroihoz van szerencsenk?:)
Egyebkent valoszinuleg a koztarsasag szenatusa finanszirozta a mukodesuket, hiszen a jedik tartottak egybe a koztarsasagot tobb ezer even at.
Nem vagyok újságíró, csak zavar hogy rosszul értelmezi sok ember a film üzenetét.
Gonosz: Jedik
Jó,főhős: Palpatine
Te most vagy troll vagy, vagy idióta.
Hogy lehet jó ember az, aki egymaga kirobbantott és megrendezett egy háborút csak azért, hogy kiirthasson egy szektát és magát császárrá tegye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!