Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az örökkévalóság nyomában filmről? (Michael Jackson film) (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én láttam és nagyon jó volt,de a barátaim szerint Michael pedo volt 😢 én nem tudom elhinni. Szerintetek mi az igazság? És igazakat mondott Michael a filmben?

[link]

2019. okt. 26. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a film a testőrök vallomása alapján készült, Michael halálakor 2009-ben.

Ez a filmnek mindig több valóságalapja van mint a Leaving Neverlandnek.

Ha utána nézel MJ-nak, rá jösz, hogy nem volt pedofil. Michaelnek Pán Péter szindrómája volt. Mivel már 20 évesen Amerika legnépszerűbb zenészének, és már 6 évesen világsztár volt, nem volt gyerekkora, és ezt felnőttkorban próbálta bepótolni. Nomális felnőtt volt, voltak felnőtt barátai is. Gyerekekkel is játszott, és ezt a média gusztustalanul kiforgatta. A két perből meg egyértelműen lejön, hogy ő semmit sem követett el. És ez rá ment sajnos a lelkére, így alvatlanságban szenvedett például.

Imádom MJ-t ő a főpéldaképem, és az igazság előbb utóbb kiderül.

Leaving Neverland nagy kamu. Nem voltam ott, de azt a Wade Robson, hogy őt 88-92ig lett molesztálva. Mondta azt is, hogy a vasútnál is történt ez és az. A vasút 1995-ben épült fel. Az anyja azt mondta, hogy 2009ben örül Michael halálának, hogy nem bánthat több gyereket. Wade azt mondtam hogy az anyjának 2013ban mondta el. Jah és az anyja semmit sem tud.... Ugyanmár. Ez a film csak a pénzről szólt.

Leaving Neverland főcimdalának ezt kellett volna adni: https://www.youtube.com/watch?v=I3XRCfet0Lc

2019. nov. 1. 23:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jah, és Michael Jackson a földön aludt, nem az ágyon. Ő maga is mondta interjúban, meg még 20 ember :D

És ha téged megbsz egy híresség 12 évesen, csinálsz róla egy dokumentum filmet, hogy mit, hogy helyezett be? :D Egy interjúban is elmondható csak abból nem jön a pénz.

Amúgy egy ember, egy molesztálásra, nem emlékszik vissza örömmel, inkább elfeledni akarja...

2019. nov. 1. 23:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Wade azt mondta*
2019. nov. 1. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!