Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keanu Reeves, Liam Neeson,...

Keanu Reeves, Liam Neeson, Bruce Willis és Samuel L. Jackson közül ki érdemelné meg leginkább az Oscar-díjat és melyik alakítására?

Figyelt kérdés

2019. jún. 17. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Ha rajtam múlt volna, akkor a Kamera által homályosan című film minden kategóriában vitte volna az Oscar-t, szóval Keanu. :)
2019. jún. 17. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Inkább Samuel L. Jacksonnak adnék valami életműdíj-szerűséget. Amilyen karaktert az a pasas nem játszott el a pályája alatt, az kábé nem is létezik. És még mindig nem végzett :D
2019. jún. 17. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is Samuel L. Jacksonnak adnám, de azt nem tudom melyik filmjéért.
2019. jún. 17. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
7%

Samuel L. Jackson? Hát én egyetlen érdemleges alakítását sem láttam, amitől olyan jó lenne!

Inkább Bruce Willis, neki számos jó filmje van, tele akcióval, egyáltalán nem unalmas, ráadásul a vicces hozzáállása és beszólásai... minden filmje szórakoztató!

2019. jún. 18. 00:38
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Bruce Willis annyiszor kapott Arany Málna díjat, hogy lekvárfőző üzemet tudna nyitni, sose adnék neki Oscar-t. Keanu Reeves és Samuel L. Jackson, akik a legtöbb karaktert el tudják játszani. Liam Neeson összes filmje ugyanaz.
2019. jún. 18. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy Samuel vagy Reeves.
2019. jún. 18. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Samuel L. Jackson vagy Keanu Reeves. Mindkettejük nagyon jó színész :)
2019. jún. 23. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Liam Neeson, Schindler listája
2019. júl. 23. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Liam Neesonnak egy alakítása van, amiért megérdemelte volna, az említett Schindler listája. A többi filmjében nem kell különösebben alakítania, játszania semmit.

Samuel L. Jacksonnak nincs egy olyan szerepe, amit így ki lehetne emelni, viszont pályája során számos filmben számos nagyon különböző karaktert játszott el, így szerintem ő is megérdemelne legalább valami életműdíjat. Ha mégis egy alakítást kéne mondanom, hogy arra adnék neki, akkor a Julest mondanám, a Ponyvaregényből.

2021. máj. 28. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:

*számos különböző karaktert játszott el KIVÁLÓAN

ezt kihagytam

2021. máj. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!