Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is komolyan...

Szerintetek is komolyan megőrült ez a Miklós?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy elrabolja a Timikét? Lehet, hogy megőrült. Csinált már pár őrült dolgot. De mindenesetre elég izgalmas lett a befejezés.
2010. júl. 16. 21:31
 2/12 anonim válasza:

Szerintem fos volt az egész. Amit Miki csinált, egyáltalán nem illett bele az előzményekbe. Amit eddig csinált, annak mindig volt célja, ennek viszont semmi.

Nem Miki őrült meg, hanem a producer :D

2010. júl. 16. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
És szerintetek a VAnda terhes sztem tuti nem csak már megint a gyerekes viselkedésével nem tudja máshogy magához kapcsolni a Szabit XD
2010. júl. 16. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
-A +a
2010. júl. 16. 21:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát szerintem is abszolute nem oda illő volt,csak azért mert Vili bácsi adott neki egy tippet...

csak ,hogy még jobban várjuk majd a folytatást.

Ez a hülye Vanda meg...nincsenek rá szavak ,először meg se hallgassa a brátnőjét,csak az ő dolga a fontos mindig,

másodszor meg terhesnek hazudja magát,nehogy a Szabinak kelljen a volt barinője...HP

2010. júl. 16. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is kellett volna vmi előzménynek lenni Timike elrablásának. Ennek a résznek a felénél jött be az ötlet, addig egyáltalán szó sem volt róla. Hirtelen ötlet, de szerintem hülyeség is. Ezzel semmit nem ér. XD

És a Vanda? Én azt hittem igazat mond, de most, hogy így valaki mondta itt, már azt gondolom, hogy valszeg hazudik. Mivel ugye a Szabit magának akarja. :)

A Géza meg úgysem hal meg. Talán lelövik, de biztosan túléli. :)

2010. júl. 16. 22:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Vanda csak azért mondta, hogy terhes, mert hallotta, ahogy az anyja meg András arról beszéltek, hogy a gyerek mindig össze tartja a családot... :D
2010. júl. 16. 23:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Jajj tényleg XD nem figyeltem
2010. júl. 16. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem ki fog derülni h a Vanda tényleg terhes, mert mikor elöször csinálták a kocsiba nemvolt náluk gumi.. szóval tuti valami ilyesmi lesz:D
2010. júl. 17. 00:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a Linda kivette a pisztolygolyókat...
2010. júl. 17. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!