Szerintetek kik lennének jók X-Men karakterek megformálására, most, hogy az X-Men az MCU része lesz?
Én nagyon tartok ettől az egésztől, szerintem jók az X-men filmek és az MCU eddigi filmjei ia. De tartok attól, hogy nem lesz jó az MCU-ban az X-men...
Lehet fölösleges félsz van bennem, de gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki megkedvelte azokat a karaktereket, azokkal a színészekkel. Persze akár jól is elsülhet, mert én szeretem a Tobey Maguire féle Pókembert is és nekem a Tom Holland pókembere is bejön. De szerintem az X-Men nem fog ilyen jól elsülni.
De! Ne legyen igazam.
Így aztán elképzelésem sincs, hogy pl Logan megformálására ki lenne jó Hugh Jackman után. Talán senki. :D
Annyi szuperhős van még, én az X-men vonalat jegeltettem volna még egy darabig az MCU-nál.
Már a sokadik ilyen kérdést/kommentet olvasom hogy az X-Ment beemelik az MCU-ba, holott SEMMILYEN hivatalos bejelentéssel nem találkoztam, annyi volt bejelentve hogy milyen filmek jönnek a következő években az MCU-ban, és nem volt köztük X-Men vagy ahhoz kapcsolódó cím.
Amúgy is nehéz lenne így elképzelni új színészeket hogy már vannak kiforrott színészei az egyes karaktereknek. Simán maradhatna Jackman a Farkas, JLaw a Mystique, Turner Jean Grey stb stb. Már így is alig van színész aki még nem játszik/játszott Marvel-mozikban, nehéz lenne ennyi karakterre hirtelen alkalmas embert találni.
Jackman sajnos már kiöregedett a szerepből, és amennyire tudom, a Logannel ő be is fejezte ezt a karaktert. Viszont egy esetleges MCU reboot esetén Tom Hardy sokak szerint tökéletes Wolverine lehetne. Van benne valami:
Az X-men eddig se volt az MCU része s ez után se lesz az. 2 külön világ, 2 külön sztori, 2 külön idővonal.
Amúgy ezt az egészet honnan vetted?
"Az X-men eddig se volt az MCU része s ez után se lesz az. 2 külön világ, 2 külön sztori, 2 külön idővonal."
Eddig csak azért nem, mert az X-men a Fox tulajdonában volt. Viszont márciusban a Disney felvásárolta a Foxot is, szóval a Pókember szereplőkön kívül immár az összes Marvel karakter megfilmesítési jogait kizárólagosan birtokolják.
És bár egyelőre nincs hivatalos bejelentés, az X-men olyan gazdag tárháza a Marvel hősöknek ès gonosztevőknek, kizárt dolog hogy a Disney kihagyna egy ilyen lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!