Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na én régen láttam egy filmet...nagyjából a történet: volt egy csaj és valahogy másik ember bőrében is volt pl. álmában ...és nagyon nyomasztó helyen játszódott a film.egyszer sötét fekete haja volta csajnak amugy meg szőke ..és olyan nyomasztó film volt...nagyon hülyén magyaráztam..a lényeg hogy a csaj másik világba álmodja át magát és egyre jobban összefolyik a valóság és az álom és már ő maga sem tudja mikor van ébren és mikor álmodik.

Oh és még ezen kívül a esetleg valaki tud nyomasztó filmeket de nem ilyen tipikus horrorra gondolok effektív hanem ilyen kicsit goth stílusu középkorban játszódó régi filmek...amely kicsit groteszk...köszönöm szépen . :)

2019. okt. 4. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A SEJT
2019. okt. 4. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyos vagy,hogy irtál de nem erre a filmre gondoltam. :)
2019. okt. 4. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:
ja,várj elnézést kérek...gondolom második kérdésemre írtad utána néztem és jónak tűnik.:) köszönöm szépen :) ma meg is nézem ;)
2019. okt. 4. 18:19
 4/6 A kérdező kommentje:

oh, és megtaláltam a filmet amit kerestem :D Sötét zug a címe emlékeztem,hogy Zsigmond Tamara szinkronizált úgy hogy meg van :) de második kérdésre még jöhetnek a válaszok.Kedves első válaszoló még egyszer is köszi :

)

2019. okt. 4. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:

nem középkori: farkasok szövetsége

wolfman

Álmosvölgy legendája

középkori:13. harcos /The 13th Warrior

hegylakó 1 része-néhány jelenet szerintem középkori,vagy kora újkor. passz,nem tudom mikor játszódik. az biztos hogy kult film,néhány fosatós jelenettel

2019. okt. 4. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :3 :)
2019. okt. 5. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!