Mi lehet a következő nagyon felkapott filmes műfaj a szuperhősfilmek alkonya után?
Válszeg az ami eddig is vonzotta az embereket a moziba az pedig a látvány
Akciófilmek, hősök ki tudna milyen köntösben .
Jövőre érdemes lesz odafigyelni Nolan új filmjere a Tenetre
Ez szerintem teljesen kiszámíthatatlan. Én azt sem értem, hogy felnőtt, érett emberek hogy nézhetnek olyan filmeket, amelyek 10 éves gyerekeknek szóló képregények adaptációi, és kilóra gyártják őket ész nélkül.
A választ a látványban való kielégülésben sejtem, mert az az azonnali, olcsón fogasztható és mindenki érti. Kihasznája a mozi adta kereteket (nagy vászon, erősebb hang), és sok embernek ez ugyanúgy elég a szórakozáshoz, mint az egyszerű lelkeknek a trágár viccek. Azokat ugyanis mindenki érti, de van, aki csak azt. Valahogy így van ez a filmekkel is.
Szóval ebből kiindulva úgy gondolom, hogy mindenképpen a látványon lesz a hangsúly. A színészi játékot előbb-utóbb meg számítógépekkel fogják pótolni teljesen virtuális, 100%-ig emberszerű szereplőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!