Ti fogjátok nézni a Barátok köztöt, így hogy kiírják belőle a Berényit?
Szinte a kezdetek óta nézem. Mára ez már inkább megszokássá vált, esti/délutáni rituálé, mintsem komolyan érdekelne a történet. Mostanában bizonyos részek kicsit bugyutára is sikerednek valahogy... Ezért már kb egy éve elhatároztam, hogy a 10000. részig fogom nézni. Így, viszont hogy a főszereplőt kiírják, ez egy olyan apropó, ami kapcsán előbb abba fogom hagyni nézését.
Ti hogy vagytok ezzel?
Na de eddig húszon évig összeegyeztethető volt? Persze azt is értem, hogy neki ez egy munka, amire az ember ilyen sok év után simán ráunhat és inkább másba szeretne kezdeni.
Korábban azt hittem, hogy ezzel az agyműtétes sztorival akarják végleg kiírni. Csak aztán szerintem meggondolta magát a forgatókönyv író. Nem akarta végleg kiírni. Így ha egy idő után mégis úgy dönt, hogy visszajönne, akkor valamilyen oknál fogva hirtelen kiengedik a börtönből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!