Walking Dead 5. évadját mikor és hol fogjátok nézni?
Figyelt kérdés
Holnap este lesz a premier Amerikában, Magyarországon ha jól tudom hétfőn vetíti a Fox.
De hol tudja az egyszerű halandó is megnézni, akinek nincs Fox-ja és nem is akar rá sokat várni? Ti hogy tervezitek nyomon követni?
2014. okt. 11. 14:34
1/2 anonim válasza:
thepiratebay minden sorozatot innen töltök le, már másnap fent szokott lenni :)
2/2 anonim válasza:
Nekem van Fox-om, de nem ott néztem, mert ezt a sorit BŰN szinkronnal nézni... Ha nem tökéletes az angolod, akkor nézd Kabalababa indavideó csatornáját! Ő feltölt sok sorozatot felirattal, általában akkor amikor külföldön is vetítik, vagy 1-2 nappal később... De pl. a The Walking Dead már hétfőn 13-órakor fent volt felirattal... Én ott néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!