Melyik a jobb? Twilight vagy vámpírnaplók?
"VámpírNaplók - vágre egy izgalmas vámpíros "filmsorozat" :D"
Hát, már volt a TVD előtt egy izgalmas vámpírsorozat: a True Blood.(ami mellesleg 10000x jobb, mint a TVD, mert legalább lehet izgulni rajta)
Am nem utálom a TVD-t, sőt rendszeresen nézem, de a True Blood mérföldkövekkel jobb. Persze a tini kiscsajoknak bejön a Vampire Diaries, mert nektek elég, ha van valahol egy vagy két jó pasi, és máris jó lesz tőle egy film vagy egy sorozat.
A kérdésre válaszolva pedig Twilight.
21:17-es ne filózz xD
a TB-t nem láttam, meg az nincs is a felsorolt 2 között
Pár hete még azt mondtam,hogy a Twilight,milliószor elolvastam,a könyv nekem nagyon tetszik,a filmek már kevésbé.
Elolvastam az első 2 Vámpírnaplók könyvet is,az egy rettenet,utána megnéztem az első évadot,az első pár rész nem nagyon kötött le,de a közepétől kezd nagyon jó lenni,úgyhogy most hezitálok...
A Vámpírnaplók cselekménye sokkal jobb,a Twilight könyvek után jobb filmeket vártam:(
De nagy kedvencem a Holdfény ,abban semmi kivetni valót nem találtam.
(30 éves 2 gyermekes anyuka vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!