Melyik sorozat tetszett annyira, hogy újranézd?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 13:47
11/13 anonim válasza:
Jóbarátokat kétszer, a Mom (Anyák gyöngye) sorozatot pedig háromszor láttam. Sitcomokon kívül nemigen nézek újra sorozatokat, mert hiába imádok egy adott sorozatot, mégsem ugyanolyan második alkalommal, ha már tudom az összes "váratlan" fordulatot és történést. Illetve én rengeteg sorozatba kezdek bele, így előbb választom az új sorozatot, minthogy újra nézzem azt amit már láttam.
12/13 anonim válasza:
Az Egy Rém Rendes családot számtalanszor láttam, és néha még mindig nézem.
2-3szor néztem végig az Így jártam anyátokkalt, a Modern családot, a Brooklyn 99-t és az Agymenők első pár évadát. Az Odaátot is 2szer láttam a 9. évadig, mert abbahagytam és újra elkezdtem pár evvel később.
A Showder Klub első részeit is sokszor (bár ez nem annyira sorozat)
😊😊
13/13 anonim válasza:
Knight Rider (az eredeti, 1982-1986)
Medicopter 117 - Légimentők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!