Melyik ez a (magyar? ) film?
Nem vagyok benne biztos, hogy magyar, de úgyrémlik, hogy ha nem is magyar akkor valami Magyarországgal szomszédos nép filmje, de tuti, hogy nem amerikai.
Egyszer amikor odakapcsoltam, akkor kb.5-10 percig néztem, és addig kb. nem is beszéltek benne. Elolvastam miről szól, A történet egy elhagyatott vidéken játszódik, ahol 2 testvérpár él: egy lány és egy fiútestvér. Aztán valami olyasmit írtak még a filmről, hogy jönnek emberek meglátogatni őket, és titokba kell tartani, hogy ők valójában együtt vannak, mert történik köztük ez-az amíg kettesben vannak. Egy lerottyant faházban élnek, az egyik jelenetben amit láttam, a csaj egy hordóba vizet enged, vagy valami ilyesmi, meg ott van a közelükben egy tó is ahol élnek. Nem sokat beszélhetnek benne, mert amennyit láttam belőle akkor nem is szóltak egymáshoz.
Nagyon idegesít, hogy nem jut eszembe a címe. Valaki nem tudja esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!