Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a (magyar? ) film?

Melyik ez a (magyar? ) film?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, hogy magyar, de úgyrémlik, hogy ha nem is magyar akkor valami Magyarországgal szomszédos nép filmje, de tuti, hogy nem amerikai.

Egyszer amikor odakapcsoltam, akkor kb.5-10 percig néztem, és addig kb. nem is beszéltek benne. Elolvastam miről szól, A történet egy elhagyatott vidéken játszódik, ahol 2 testvérpár él: egy lány és egy fiútestvér. Aztán valami olyasmit írtak még a filmről, hogy jönnek emberek meglátogatni őket, és titokba kell tartani, hogy ők valójában együtt vannak, mert történik köztük ez-az amíg kettesben vannak. Egy lerottyant faházban élnek, az egyik jelenetben amit láttam, a csaj egy hordóba vizet enged, vagy valami ilyesmi, meg ott van a közelükben egy tó is ahol élnek. Nem sokat beszélhetnek benne, mert amennyit láttam belőle akkor nem is szóltak egymáshoz.

Nagyon idegesít, hogy nem jut eszembe a címe. Valaki nem tudja esetleg?

#film #Magyarország #magyar film #TV #elhagyatott vidék
2019. szept. 24. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
2019. szept. 24. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Óh ezaz!! Köszi szépen!! Nem hittem, hogy valaki tudja azokból amiket leírtam, de elolvastam újra a tartalmát, és nem is tévedtem akkorákat. Köszi szépen!
2019. szept. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!