Rambo 5 végén szerintetek meghal rambo?
Figyelt kérdés
Az előzetes végén nehéz eldönteni hogy magát szúrja le vagy az ellenfelét. És mivel ez az utolsó rambo film, így én simán kinézek egy erős, drámai lezárást. Valamiért nem szeretem a kedvenc akció sztárjaimat nagypapaként nézni a vásznon,(úgy szeretnék emlékezni rájuk mint amilyenek a csúcson voltak) de ezt most kifejezetten várom, és az előzetes és nagyon ütős lett.
Szerintem a végén a kartell főnök lesz ott a pajtában, és rambo szerintem őt életben hagyja mert ez az egész szerintem egy leckeztetes volt. Aztán öngyilkos lesz mivel tudja hogy már sosem elhetne nyugodt életet. Velemenyeket kérek :D
2019. szept. 18. 22:35
11/11 Kacsakároly válasza:
Nem hal meg. A végén a stáblista alatt van egy össze állítás az eddigi filmjeiből, és annak a végén benne van, ahogy feláll a székből és ellovagol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!