Rambo 5 végén szerintetek meghal rambo?
Az előzetes végén nehéz eldönteni hogy magát szúrja le vagy az ellenfelét. És mivel ez az utolsó rambo film, így én simán kinézek egy erős, drámai lezárást. Valamiért nem szeretem a kedvenc akció sztárjaimat nagypapaként nézni a vásznon,(úgy szeretnék emlékezni rájuk mint amilyenek a csúcson voltak) de ezt most kifejezetten várom, és az előzetes és nagyon ütős lett.
Szerintem a végén a kartell főnök lesz ott a pajtában, és rambo szerintem őt életben hagyja mert ez az egész szerintem egy leckeztetes volt. Aztán öngyilkos lesz mivel tudja hogy már sosem elhetne nyugodt életet. Velemenyeket kérek :D
Nem valószínű, hogy ezt meglépnék. Ugye papíron ezt akarják hivatalosan a végének, és kétlem, hogy így zárnák le a történetet, hogy a veterán katona, a zöldsapkás stb magával végez.
Az első rész végén még reális volt a dolog, ha ott úgy végződik az teljesen érthető lett volna, sőt, még adott volna neki egy kis drámai színt is, de ide totál fölösleges.
Bár részemről ezt a részt már meg sem csináltam volna, vagy legalább valami olyasmi lett volna, hogy kiképzőtisztnek visszamegy a hadsereghez, aztán valahogy akcióba keveredik, ez a drogkartelles, emberrablós történet kicsit erőltetett nekem.
Ahogy a 4. végződött az tökéletes lett volna, Rambo hazatért és pont.
Hát de ez a lényege, hogy edzeni is kell rengeteget, a vitamin stb, csak segít kicsit, de a lényeget az embernek kell elérni.
Jó mondjuk kicsit lehet én is elfogult vagyok, mert kedvencem Stallone :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!