Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rambo 5 végén szerintetek...

Rambo 5 végén szerintetek meghal rambo?

Figyelt kérdés

Az előzetes végén nehéz eldönteni hogy magát szúrja le vagy az ellenfelét. És mivel ez az utolsó rambo film, így én simán kinézek egy erős, drámai lezárást. Valamiért nem szeretem a kedvenc akció sztárjaimat nagypapaként nézni a vásznon,(úgy szeretnék emlékezni rájuk mint amilyenek a csúcson voltak) de ezt most kifejezetten várom, és az előzetes és nagyon ütős lett.

Szerintem a végén a kartell főnök lesz ott a pajtában, és rambo szerintem őt életben hagyja mert ez az egész szerintem egy leckeztetes volt. Aztán öngyilkos lesz mivel tudja hogy már sosem elhetne nyugodt életet. Velemenyeket kérek :D

2019. szept. 18. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem gondolnám. Egyrészt Hollywood túl gyáva ilyesmihez, másrészt egy Rambo kaliberű karakternél semmi értelme nem lenne öngyilkosnak lennie, akkor inkább száműzetésbe vonul.
2019. szept. 18. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy ezt meglépnék. Ugye papíron ezt akarják hivatalosan a végének, és kétlem, hogy így zárnák le a történetet, hogy a veterán katona, a zöldsapkás stb magával végez.

Az első rész végén még reális volt a dolog, ha ott úgy végződik az teljesen érthető lett volna, sőt, még adott volna neki egy kis drámai színt is, de ide totál fölösleges.

Bár részemről ezt a részt már meg sem csináltam volna, vagy legalább valami olyasmi lett volna, hogy kiképzőtisztnek visszamegy a hadsereghez, aztán valahogy akcióba keveredik, ez a drogkartelles, emberrablós történet kicsit erőltetett nekem.

Ahogy a 4. végződött az tökéletes lett volna, Rambo hazatért és pont.

2019. szept. 19. 01:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem már a 3 sem tetszett némám a 4.. a 4 hiába badass, de nekem alapból rossz nézni ezeket a nagy akció sztárokat öregemberként. De lehet énvagyok csak ezzel így. Jó mondjuk schwarzinak az erőnek erejével című filmje az tetszett. Meg talán a Szupercella is. De ha már Szupercella.. Annak is siralmas nézni hogy Sly milyen folytatásokat készített. A rambo 5 szerintem nemlesz egy rossz film, a helyszín nekem szimpi. A drogkartell téma már nem. Azért mi az már hogy egy 73 éves ember machetével, winchesterrel, nyilpuskaval, és némi robbanóanyaggal leszamol egy fullosan felszerelt osztaggal? :D de meglatjuk.. Stallonera nem tudok haragudni sosem.
2019. szept. 19. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát azért ha azt vesszük, hogy a korukhoz képest milyen formában vannak, azért nem rossz teljesítmény, azért pl ha az ember megnézi az átlagos 73 év körülieket, azért épp nem azzal foglalatoskodnak, hogy gyúrjanak, vagy épp egy akciófilmben " ugráljanak " :)
2019. szept. 19. 02:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze. Mivel amennyi pénzük van.. Megengedhetik maguknak a legjobb vitaminokat és kezeléseket akár magankorhazakban is. Plusz a fo hogy boldog emberek. De igen tény hogy durva ahogy stallone még a mai napig keményen edz. De őket nem éri szerintem annyira stresssz mint egy dolgozó átlag embert.
2019. szept. 19. 02:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát de ez a lényege, hogy edzeni is kell rengeteget, a vitamin stb, csak segít kicsit, de a lényeget az embernek kell elérni.

Jó mondjuk kicsit lehet én is elfogult vagyok, mert kedvencem Stallone :D

2019. szept. 19. 02:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is. Csak valahogy nehezen emesztem meg hogy ő maga is megoregedett és gáti Oszkár is :(
2019. szept. 19. 02:37
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
jó eséllyel nem hal meg,bár ha egyfajta megbékélést,lezárást akart a karakternek talán meglépik. szupercella remek film volt Schwarzi nagyot dobott rajta,de ezek az igénytelen,direkt dvd-re készülő folytatások... helyette csinált volna 2 folytatást az expendables filmekhez.fizikálisan még mindig ott az öreg,pár hete láttam egy edzésvideót ahol nagy gumikat gurgatott,húzódzkodott plusz deréksúllyal,ráadásul függőleges rúdon,stb. erre mondják a kor csak egy szám.
2019. szept. 19. 15:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Aki látta, az osszetudna nekem pár szóban foglalni a végét? Spoileresen nyilván. Sajnos én most nemtudom megnezni. Privibe is kuldhetitek :D
2019. szept. 20. 02:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Röviden? Rambo egyedül marad és a gondolataiba réved :) Angol wikin am fenn van egész is már nagyjábol asszem.
2019. szept. 20. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!