Last Kingdom 2. évad, csak nálam csúszik a felirat?
Figyelt kérdés
Az első evaddal semmi gond nem volt de a 2. evadnal nagyon durván csúszik a felirat. En csináltam vmit rosszul? A gond h ezt az egy fordítást találtam a 2. évadhoz így most nem tudom folytatni a sorozatot.2019. szept. 8. 03:52
1/1 anonim válasza:
Ha nem találsz az adott videóhoz jó időzítésű feliratot, a felirat idejét szikronizáld (csúsztasd időben) abban a programban, amiben nézed a filmet. A videolejátszókban felirat szinkronizálása, felirat késleltetése, vagy hasonló néven van a menüben.
Ha például VLC videolejátszó programon nézed, ott a
"Eszközök" -- "Sávszinkronizálás" menüben, a "Szinkronizálás fülön a "feliratsáv-szinkronizálás mezőben másodpercekben be tudod állítani, hogy hány másodperccel késleltesse, vagy hány másodperccel előbbre hozza a felirat megjelenítését a program.
Ha angol nyelvű menüre van kapcsolva a VLC, abban a menüsor:
"Tools" - "Trak Synchronization" menü, "Synchronization" fülön a "Subtitle track synchronization" mező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!