Mi lett Natasha Romanoff és Bruce Banner kapcsolatával?
Figyelt kérdés
Az Ultron korában még izzott köztük a levegő, csókolóztak is, sima volt hogy összejönnek, aztán miután Bruce eltűnt, mintha megváltoztak volna mindketten. Hiába tért vissza Banner, már nem keresték egymás társaságát, Natasha inkább Steve-vel és Sólyomszemmel volt (miután utóbbi visszatért), és (SPOILER) Natasha halála is sokkal jobban bántotta látszólag Stevet, Clintet, de még talán Tonyt is, mint Brucet. Velük mi lett?#kapcsolat #Hulk #románc #Bosszúállók #fekete özvegy #beteljesületlen szerelem #Natasha Romanoff #Bosszúállók: Ultron kora #Bosszúállók: Végjáték
2019. aug. 30. 17:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem valami mindig közéjük állt, de azért látszott a Végjátékban Hulk viselkedésén, hogy végig szerették egymást. Én is jobban örültem volna, ha jobban kidolgozzák ezt a szálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!