Bosszúállók: Végjáték - ezt csak én nem értettem? (spoilerek miatt lentebb fejtem ki)
NEM azért vitte vissza őket, hogy ne keletkezzenek alternatív idősíkok, hisz azok már attól is keletkeznek, hogy visszamennek az időben (hisz az ő múltjukban nem volt ott). Azért vitték vissza, hogy azok az alternatív valóságok ne maradjanak védelem nélkül: a varázslók az Idő követ használják a Föld védelmére pl.
Az idő utazás a Mervel univerzumban így megy: a jelent nem tudod megváltoztatni. Az ilyen marad, kész, nincs Vissza a Jövőbe más a jelen amikor visszajövök cucc. Ha a múltban megváltozik valami, az egy új dimenziót hoz létre, ahol az a dolog kicsit más. Tehát amikor Sólyomszem visszamegy az időben és a lánya nevét kiáltja? A jelenben, amikor visszajön a lánya nem fog erre emlékezni, mert ebben a dimenzióban ez nem történik meg. Viszont létrejön egy idősík/dimenzió, amiben a lánya meghallja és lejön. Két külön dimenzió. Így a kövek elvétele/visszavétele se befolyásolja a jelent, mert nem lehet.
Hogyan talált vissza? Még az út elején kapott elég Pymm részecskét, hogy vissza tudjon jönni. Csak ő nem azonnal a küldetése befejeztével tért vissza, hanem leélte az életét Peggyvel és utána aktiválta a kütyüt és tért vissza. Az be volt programozva, hogy oda, abba az idősíkba és időre vigye őt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!