Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért olyan menő a Brian...

Miért olyan menő a Brian élete mint film?

Figyelt kérdés
Az én baráti köröm oda van érte és belőle idézgetnek. Kezdem azt hinni hogy zakkantak. Ez a film tele van erőltetett és gagyi poénokkal. El kell ismerni van pár jó benne. De a legtöbb poén értelmetlen. Én speciel a fikusz kukisz miatt néztem meg. De az is túl volt tolva. Ők mindenen röhögőgörcsöt kapnak én pedig komolyan fapofával végig tudnám ülni az egészet egy mosoly nélkül. Mint a ki birja ki nevetés nélkül kihívásban. Én lennék a legjobb. Szóval mitől olyan nagy ez a film és ami fontosabb mitől KLASSZIKUS?
2019. aug. 22. 12:52
 1/7 Dongaben ***** válasza:
100%
Monthy Python film, mint pl a "Gyalog galopp", ami inkább "klasszikus". Akkoriban még zseniális volt a magyar szinkron...:) Az eredeti "Angol humor"-nál sokkal jobb a miénk.
2019. aug. 22. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A MP filmeknek elég sok olyan rajongója van, akik csak azért verik magukat, mert sikk MP filmeket nézni.

Jó, de túlértékelt filmek.

2019. aug. 22. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Micsoda bitol beszéd! Lökjétek a padlóla, dulván!
2019. aug. 22. 14:32
 4/7 anonim válasza:
100%
Mi a Gyalog galoppból szoktunk idézgetni :)
2019. aug. 22. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy viccet magyarázni kell, akkor megdöglött a poén. Ugyanez igaz a Brian életére is. Neked valószínűleg nem jön be ez a fajta humor, és ha nem érted, mitől vicces, akkor elmagyarázni sem lehet. Ezt nem sértésből írtam. Amúgy számodra melyik film számít humorosnak?
2019. aug. 22. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló úgy látszik félreértettél. Én értem a poénokat és nemkell elmagyarázni sok poén kifigurázza pl a társadalmi viszonyokat és azon is lehet filózni hogy a film blasztfémia e? Elmélyültem énis a háttér tartalmába én csak azt nem értem hogy mitől olyan fenomenális ez a tulerőltetettség a fimben? És ami szerintem humoros pl. a Zombieland, Eddie a sas, akár a Deadpool, amerikai pite, Shrek.
2019. aug. 23. 02:30
 7/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem értettelek félre. Elhiszem, hogy érted, mi benne a vicces, de - ahogy az írtad is - számodra ezek nem akkora poénok. Másnak meg igen. Ízlésbeli kérdéseken kár vitázni, neked nem jött be, másnak igen. Persze hosszasan lehetne magyarázni, miért olyan jó, de tök felesleges, mert nem tudom elképzelni azt a pillanatot, mikor "megvilágosodsz", és onnantól te is ugyanolyan zseniálisnak fogod tartani. A humor egyik fontos eleme a váratlanság, hogy ott és akkor üssön, aztán persze el lehet rajta röhögcsélni később is. Magyarázkodás közben megdöglik a lényeg.
2019. aug. 23. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!