Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek melyek voltak a kedvence...

Kinek melyek voltak a kedvencei a Cartoon Network műsorai közül, melyek azok, amelyeket most is szívesen nézel?

Figyelt kérdés

Elsősorban a saját gyártású műsorokra gondolok.

Nekem az alábbiak:

1. Bátor, a gyáva kutya

2. Szamuráj Jack

3. Ed, Edd és Eddy

4. Fosterék háza képzeletbeli barátoknak

5. Dexter laboratóriuma

6. Pindúr pandúrok

7. Nyomi szerencsétlen utazásai

Amit kevésbé szerettem az a Boci és Pipi, Én vagyok Menyus, Johnny Bravo, Az osztálytársam egy majom.

Amivel még elvoltam, de különösen nem volt rám nagy hatással az a László tábor, Jelszó: Kölök nem dedós.

A Billy és Mandy kalandjai a kaszással pedig az a műsor volt, amiről szinte mindig lemaradtam, így alig pár részt láttam, amely nagy részére nem emlékszem, szóval nem tudom brhatárolni.

A kedvenceim listájáról pedig az első két hely, amit mind a mai napig szívesen nézek, de 1-1 jobb epizód, a felsoroltak mindegyikéből jöhet. (Bár jó rég néztem bármelyiket is, leszámítva a Bátort, a Szamuráj Jack az új évad miatt tervben van.)

Az újabb műsorok közül csak a Kalandra fel, amelynek adtam esélyt, és tetszett a lore, de hamar abbahagytam, mert hosszabb távon nem kötött le, ez kb. 4 éve volt.

Azóta sajnos azt hallottam, hogy nagyon lent van a minőség, és nem igazán akad eredeti, kreatív, show, ami tényleg minőséget képvisel.

2019. aug. 19. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1.Bátor a gyáva kutya(Örök kedvenc)

2.Billy és Mandy kalandjai a kaszással( ez is :D )

3.Pindúr pandúrok

4.Dexter laboratóriuma

5.Johnny Bravo

6.Boci és Pipi

7.Én vagyok Menyus

A többit nem szerettem.Én inkább a Nickelodeont néztem kiskoromban.

2019. aug. 19. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Boci es Pipi

2. en vagyok menyus

3. Dexter laboratoriuma

Nem emlekszek hol ment de, kenguk, kengu jr, sos croco,

Meg volt egy mese amiben egy szigeten eltek allatok es egy ket gondozo. A dino vagy vmi piros feher ruhaban volt, folyton banant evett. Voltak kalozok is.

2019. aug. 20. 00:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A Kalandra felbe érdemes időt fektetni, 4 év alatt jött ki pár új évad, amik nagyon sok kérdést megválaszolnak, bejött több sztori szál, a sorozat hátterét jobban megmagyarázzák, főleg 4.évadtól fölfelé.Az újabb sorozatok közül a Gumball csodálatos világa is egész jó, én szeretem ezt a fajta humort. A Parkműsor is érdekes egy sorozat, annyira nem is gyerekes úgymond. A Steven Universe viszont a kedvencem, bár az első évad cselekménye még igen lassú, és az ember nem is tudja mi lessz benne, aztán úgy az évad felénél van a fordulópont, ami az évad végére tetőződik, és egy nagyon érdekes sztori indul el, ami folyton új válaszokat és kérdéseket ad. Nem Cartoonos, de szerintem a Rejtélyek városkája is beletartozik a legjobb rajzfilmekbe, főleg ha szereted az összeesküvés elméleteket. Még egy nem Cartoonos bár szerintem jó rajzfilm az Avatar széria. Még a Cartoonosak közül a Medvetesókba is érdemes belenézni, bár erről sokat nem írhatok, mert még én sem láttam belőle sokat.

Nekem ezek a kedvenceim, sokat mind a mai napig szivesen nézek, pedig 18 vagyok. Ha minőségi rajzfilmeket keresel, ezek azok.

2019. aug. 22. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket bírtam nagyon:

-Szamuráj Jack / a legművészibb és legszínvonalasabb Cartoon Networkos alkotás-legalábbis szerintem /

-Fosterék háza képzeletbeli barátoknak / nagyon aranyos ötlet volt /

-Bátor, a gyáva kutya / jó kis rajzfilm-horror /

-Billy és Mandy kalandjai a Kaszással / jókat lehetett röhögni rajta /

-Chowder / abszurd és gügye! /

-Jonny Bravo / nála önimádóbb rajzfilmhős nemigen van... /

"Azóta sajnos azt hallottam, hogy nagyon lent van a minőség, és nem igazán akad eredeti, kreatív, show, ami tényleg minőséget képvisel."

Egyetértek Veled, nem véletlenül esett vissza a nézettsége a csatornának. A korábbi klassz alkotócsapat, akik a felsorolt rajzfilmeken dolgoztak, már jó ideje más csatornákhoz, stúdiókhoz igazoltak, az újabbak pedig nincsenek a helyzet magaslatán, semmilyen téren.

Próbáltam én is megkedvelni a Kalandra fel és Gumball-féle újabb sorozatokat, de nem sikerült. Főképp az animációjuk miatt.

Azért én még bizakodom.

Elővehetnének azért régebbi sorozatokat, filmeket is az újak mellé..

2019. aug. 26. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bátor, a gyáva kutya (forever and ever)
2019. okt. 6. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Dexter Laboratóriuma

2. Pindúr Pandúrok

3. Bátor, a gyáva kutya

4. Johnny Bravo

Nekem az Ed, Edd és Eddy jött be legkevésbé a klasszikusok közül, nem tetszett a viíuális stílus, és egyszerűen túl retardáltnak éreztem az egészet.

Amúgy van olyan a mi most megy, és nagyon tetszik, a Gumball csodálatos világa. Ugyanazt a klasszikus hangulatot idézi fel bennem, ami miatt megszerettem a CN-t.

2019. dec. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!