Animések! A mostani 15-18 éves korosztályban van köztetek olyan, akinek nem a mostani mainstream animék a kedvencei, hanem a 2010-es évek előtt készültek?
Én pont ilyen vagyok, ezek közül az AoT illetve Sword Art Online animéket láttam egyedül..a Naruto pedig ismerősöm nagy kedvence, szóval tudom a sztorit és láttam is pár részt belőle, végignézni viszont már lusta vagyok :D A többi nem igazán fogott meg, általában mindig olyanok a kedvenceim amiket csak kevesen ismernek vagy ha látta is az illető unalmas volt neki. (Pl, Nana, Higurashi no naku koro ni, Nagi no Asukara, Toradora, Elfen Lied, Fruits basket, Shinsekai Yori) Igazából nem nagyon figyelem mikori az adott anime, szóval ha érdekel én miket szoktam nézni akkor írj privátot. Valamint kíváncsi lennék arra is te miket nézel kérdező. :)
18/f
Hát igazából nem sok van a dragon ballnak az összes szériája a Tsubasha kapitány(régen láttam)Death note es az örök kedvenc a yu yu hakusho amit nemrég néztem újra és már láttam 4x de meg mindig van benne valami új.visszatérve a kérdésedre... Van.
Szerintem azok akik 2010es előtti animéket néznek/láttak azok vegyesen néznek mainstream vagy kevésbé mainstream mostani animéket.
Nekem, pl: Detketiv Conan, Natsume Yuujinchou =))))
Amugy 16 vagyok. Annyirra szeretem ezt a kettöt, de sajna az elsö a mai napig fut meg =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!