Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van ezzel így más is, hogy 10...

Van ezzel így más is, hogy 10 éve nem látott egy sorozatot, majd megnézi újra az egészet idén, aztán mikor a végére ér kezdené előrről?

Figyelt kérdés
Ez az első sorozat amit életemben láttam (harmadik műszak) és annyira szerettem gyerekként is, meg most is, hogy 10 év távlatából is emlékeztem rengeteg dologra
2019. aug. 19. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A sorozatokat nem szeretem, de filmekkel így vagyok. Most néztem meg a Terminátort és rendesen izgultam, pedig már láttam vagy 4x.
2019. aug. 19. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább a filmekkel vagyok így, de néhány sorozat is becsúszik. Rengeteg olyan film van, amit már 15-20 éve nem láttam és bár évek óta megvan DVD-n, de még ki sem csomagoltam. Nem kell elsietni, majd szép apránként sorra kerítem őket. Minél több idő telik el, annál jobb lesz újranézni.
2019. aug. 19. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Aha van ilyen. Még a dvd téka korszakban jó régen nem találtam semmi filmet a tekaban,sorozatokat nem néztem mert nem tudtam hogy milyen szintre fejlődtek. Nah gondoltam akkor kiveszek egy sorozatot. A róma volt az...

Masnap már mentem is vissza a következő reszért este meg a másikért úgy rákattantam. Azóta már vagy 10x végignéztem.

2019. aug. 20. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!