Hol tudok angol filmet/sorozatot nézni angol felirattal?
Figyelt kérdés
Sokat segítene nekem a nyelv tanulasban,bár nem vagyok már kezdő de szeretnék fejlődni, mint ahogy szerintem mindenki😉2019. aug. 17. 15:56
2/7 anonim válasza:
HBO GO? Havi 1490 ft és variálhatod a nyelvet,feliratot
3/7 anonim válasza:
Hát attól függ milyen sorozat.
De az HBO GO és a Netflix is elég nagy választékot nyújt.
4/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz fizetni, rarbg-ről töltsd le a sorozatot/filmet, és tvsubs meg hasonló oldalakról a feliratot hozzá. A Windows Media Player már magától összerakja, ha egy mappában és azonos névvel szerepel a videó és a feliratfájl.
5/7 anonim válasza:
Tanulj meg torrentezni.
Ha végképp nem megy, még mindig ott a Netflix.
6/7 anonim válasza:
Pl. A legtöbb torrent oldalon több hangsáv/felirat van egy adott filmhez, és ki tudod választani, ha letöltötted, hogy hogy szeretnéd nézni:)
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt,ment a jo visszajelzes😊
2019. aug. 21. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!