Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha úgy zuhannátok le egy...

Ha úgy zuhannátok le egy felhőkarcolóról mint Hans Gruber a Die Hard-ban, pisztollyal a kézben, akkor fejbelőnétek magatokat a biztonság kedvéért?

Figyelt kérdés
Tudom hogy elég morbid kérdés, de számomra ijesztőbb a zuhanásos-becsapódásos halál gondolata (ki tudja hova érkezik, ha például egy fába akkor fel is nyársalhat egy ág, stb.) mint egy fejlövés

2019. aug. 19. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan magasságból teljesen mindegy mire érkezel, azonnal meghalsz.

Egyébként nem tudom mit csinálnék ilyen helyzetben. Valószínüleg szörnyet halnák 10 méter után. :D

2019. aug. 19. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Én tuti benyalnék egy golyót a biztonság kedvéért :D

Ha már menni kell, akkor megtenni mindent

2019. aug. 19. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám hogy zuhanás közben van az embernek lehetősége fejbe lőni magát, tehetetlenség törvénye, hiába van pisztoly a kezedben. Amúgy is mire realizálod magadban hogy meg fogsz halni, és átgondolod a lehetőség hogy ott egy pisztoly a kezedben stb. addigra háromszor földet értél és meghaltál.
2019. aug. 19. 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:

A Nakatomi Building amiről lezuhan, az 492 méter magas: egy netes szabadesés-kalkulátor szerint közel 5 másodperc lenne a zuhanás

Miért lenne lehetetlen a saját fejéhez tartani és lőni egyet? A reflexek miatt?

Fegyverekkel rendszeresen dolgozom, de szabadesésben még sose volt részem, ezért érdekelne (bár ha minden igaz, akkor nemsokára meglesz életem első tandemugrása)

2019. aug. 19. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#3! Teljesen egyetértek.

5mp... Egy ember az ő emberi agyával mit gondolsz, mit tud az alatt félig végiggondolni... 😂

2019. aug. 20. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!