Tudtok még ilyen régi, elvont, trippy, creepy gyerekfilmeket?
Figyelt kérdés
Willy Wonka and the Chocolate Factory (1971)
Labyrinth (1986)
Dark Crystal (1982)
Köszi!
#gyerek #ijesztő #David Bowie #elvont #Gene Wilder #pszichedelikus #Crush #bizarr #Labyrinth #Willy Wonka
2019. aug. 10. 19:28
1/5 anonim válasza:
Itt egy lista, ír még párat az általad említetteken felül:
2/5 anonim válasza:
A Coralin és a titkos ajtó egy elképesztően beteg, igazi creepy bullshit film, pedig papíron gyerekeknek készült.
3/5 anonim válasza:
A Bátor, a gyáva kutya sem igazán gyerekeknek való:')
4/5 anonim válasza:
#3 Az is jó példa, bár sorozat, de remek, van néhány epizód, amelytől a mai napig libabőrös leszek. :)
5/5 anonim válasza:
Az utolsó egyszarvú, azt hiszem a Legenda címen futott, azt legalább annyiszor megnéztem mint a Labirintust. A Végteken történet több részes, talán kettő, mindegyik jó. A Szörnyecskék nekem nem annyira tetszett, de akkoriban nagy filmnek számított, abból is több rész ment le. Ezek mind rajta vannak azon a listán.
Nem ide tartoznak talán, de eszembe jutott, hogy akkoriban nagy Punky Brewster rajongó voltam, és sokszor láttam a Dexi és Bumbi mesét, amire úgy emlékszem, hogy szomorú voltam tőle. Ja meg a Kissyfur, de az is sorozat azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!