Tudja vakaki miben különbözik a Wayword Pines sorozat vége a könyvt?
Figyelt kérdés
Tegnap fejeztem be a második évadot. Nem tartom egy jó sorozatnak, de a végére pont érdekes lett. Azt olvastam hogy a könyv jobb és a befejezés is más.
Kiváncsi lennék miben, mert ez így egy picit vékony lezárás volt nekem. Tudom hogy akarták folytatni aztán mégsem tették, de így meg hiányérzetem van.
2019. aug. 10. 17:12
1/2 anonim válasza:
Direkt nem volt lezárva a történet, akarták folytatni. Viszont nem rendelték be, és el sem kaszálták 2016 óta. Évek óta "on the bubble" státuszban van, nem tudják eldönteni mi legyen vele és nem is hajlandóak közölni semmit róla.
Itt leírják a különbségeket, az utolsó pont a befejezésről szól:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2019. aug. 10. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!