Dragon Ball GT kánon vagy nem?
Figyelt kérdés
Sok külföldi videókat néztem ahol konkrét magyarázatot kapunk minden kérdés a GT-vel kapcsolatban. Toriyama vázlat rajza alapján alapján csinálták a GT-t. Küldött egy üzenetet a fanoknak, ami mindent megmagyaráz. [link] 2019. aug. 7. 23:01
1/5 anonim válasza:
Nyugi a Gt nem kánon .Ha érdekel bővebben Dragon Ball Hungary oldalán van egy kánon nem kánon gyortalpaló ,és még részeket is tudsz letölteni. meg mangákat is tudsz olvasni. Persze csak ha érdekel.
2/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem, a Dragon Ball Hungary oldalán, de hibákat találtam benne mert a Father of Goku és History of Trunks kánonba tartozik mert voltak animében és mangában.
2019. okt. 4. 21:23
3/5 anonim válasza:
A Bardock Father of Gokut az új Broly film kilökte a Kánonból. A History of Trunksról viszont nem nagyon tudok semit ,hogy mért nem kánon vagy mért az.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a DBZ és DBKai-ban látottak Bardockról noncanon, úgyhogy benne voltak animében és mangában is? Akkor canonból csináltak egy új canont. Akkor a DBZ Bardock és, hogy Goku babaként érkezik a földre az mind noncanon akkor az egész DBZ noncanon lehet mert a Super ezeket nem veszi figyelembe és, hogy a DBZ végén mondták, hogy 5 évig nem találkoztak.
2019. okt. 12. 16:28
5/5 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Sajnos úgy van ahogy az utolsó írta. Elbaszták sajnos az egész sztorit. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!