Melyik az a sith csaj akinek ostora van?
Figyelt kérdés
Star Wars-fanok, tudja valaki?2019. aug. 7. 14:39
3/8 anonim válasza:
Nem ez volt a kérdés, ne akadékoskodj.
Egyébként meg még csak nem is igaz, amit írsz, de megadom neked az esélyt, hogy magad járj utána, hogy ki is az eddigi egyetlen sith úrnő a kánonban :)
4/8 anonim válasza:
Ha Ventressre gondolsz, ő inkább csak egy lótifuti bérgyilkos mintsem Sith.
6/8 anonim válasza:
Mindegy segítek, Shaa-ra gondoltam amúgy, aki Sith volt, és nő. A Darth Vader 22. számában jelenik meg btw
(Csak így zárójelben tényleg nem tudom, hogy miért kell mindenbe belekötni, de akkor legalább győződj meg róla, hogy amit írsz, igaz)
7/8 anonim válasza:
Githany.
Egy darabig darth bane spanja volt.
Jediből lett sith tanítvany.
Nem használt kardot csak lézerostort manipulációt és mérget.
8/8 anonim válasza:
Tényleg, Githany is jó válasz a kérdésre, őt kihagytam (Lumiya is sith ostort használt és ő talán "ismertebb", ezért gondoltam hogy a kérdező rá gondol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!