A faun labirintusában a kis csaj bekepzelte a dolgokat vagy tenyleg meg tortentek?
Figyelt kérdés
Amugy velemeny is irhattok a filmrol nekem nagyon teteszet de ugy tudom anno amikor kijott megoszto film volt.2019. aug. 3. 05:54
1/5 anonim válasza:
Képzelte.
Persze, hogy megosztó, mivel nem a kommersz, egybites bosszúállók nézőinek készült. Azok nem tudnak mit kezdeni az ilyen filmekkel...
2/5 Balogh Bence 2019 válasza:
A latin művészetben létezik az ún. mágikus realizmus, ahol a valóságot fantasy szövi át és a két világ egybefolyik, hatással van egymásra. Igazából nem fontos, hogy képzelte-e vagy "valóság" volt, mert ugyanaz történt mindkét síkon.
3/5 anonim válasza:
Olyannyira "megosztó" volt anno, hogy a bemutatójának végén 15 percig tapsolták állva, meg 3 Oscart nyert... maximum abból a szempontból megosztó, hogy borzasztó nehéz alkotás, és nagyon csalóka első ránézésre, mert a trailer alapján valami misztikus mesés kis filmet várna az ember, hát nagyon nem azt kapja... Borzasztóan megrázó, szívszorító és sokkoló film.
Amúgy ha arra gondolsz hogy a sápadt szörnyet meg a faunt meg ezeket képzelte-e a csaj, azokat jó eséllyel igen (bár nincs ez így kimondva sosem, a nézőre van bízva gyakorlatilag mit gondol).
4/5 anonim válasza:
Egy interjúban Guillermo del Toro elmondta, hogy nem képzelte, tényleg megtörténtek, de sajnos ő egy idióta. A film sokkal mélyebb, ha csak képzelte.
5/5 A kérdező kommentje:
Aha szerintem is melyebb ha csak kepzelte.
2019. aug. 6. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!