Stranger things, Hopper szerintetek tényleg meghalt, vagy ő lehet a cellában, mikor az utolsó jelenetben a ruszki mondja, hogy ne az ameriakait vigyük?
Én is pont ugyanezt gondolom, mint az előttem szóló, annyit hozzátéve, hogy zseniálisan meg lett oldva az, hogy Elevennek elment az ereje, hiszen az lenne az első dolga, hogy megnézze a képességével, hogy "hol van" Hopper. Mármint megnézné, hogy biztosan meghalt-e. De így nem tudja, így minden karakter abban a hitben él tovább, hogy elhunyt.
De én is 99,99%-ban azt mondom, hogy ő lesz abban a cellában. Szerencsére nem futottam bele spoilerbe ezzel kapcsolatban, így nagyon jó volt a végén a levélfelolvasós rész!!
😂😂
Igaz igaz. De szerintem akkor sem halt meg Hopper. 😃 vagyis remelem. Habar en annak is orulnek ha Billy nem halna meg de arra keves az esely :/
Billy-t sajnálom nagyon.. :/
Koszo a valaszt :)
Szerintem nem Hopper van a cellában hanem Brenner. Ez így elsőre furán hangzik, de gondoljuk csak végig. Brenner az első évad végén látszólagosan meghalt, de ha megtalálták lehet bevitték a kórházba. Ott lehet, hogy életben tudták tartani. Mivel nem biztos, hogy meghalt+csak vért láttunk és azt, hogy nincs eszméleténél.
A 2.évadban utalhatnak arra, hogy nem halt meg mivel, amikor El csatlakozik 008hoz és felkeresik azt a kopasz embert ő azt mondja, hogy Brenner nem halt meg. Mivel ők együtt dolgoznak/dolgoztak simán lehet, hogy Brenner bízik benne ezért tudja, hogy nem halt meg.
Ráadásul visszahívták a forgatásra legalábbis a Duffer testvérek ezt nyilatkozták.
Hopper pedig biztosan él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!