Nagy baj ha 50 évesen oda vagyok a Harry Potter könyvekért?
Az első könyvet 1997-ben adták ki, azaz 22 éve. Azt állítod hogy kiskorod óta szereted őket, illetve hogy 50 éves vagy.
Szerinted hol van a hiba?
Elnézést javítom.
30 éves vagyok. Csak az autokorrekt félre irta, most vettem észre.
Dehogy baj! Az se lenne baj, ha 50 évesen szeretnéd, az se, ha 70 évesen.
Én is imádom őket, kétlem, legalábbis remélem, hogy ez nem fog megváltozni.
A filmeket felnőttek rendezték, írták át, rendezték be, stb. Ők is szeretik ezt a világot.
18/L
Bajnak tartod azt, amit szeretsz?
Ezen gondolkozz el! Csak nem depis vagy? Van kivel beszélgetned erről? Van, aki meghallgat?
28 éves vagyok, szinte minden évben végig nézem a filmeket elejétől a végéig. Tavasszal vettem egy Harry Potteres felsőt és az összes filmet megvettem DVD-n.
Az összes könyv megvan.
Miért lenne baj? A korosztályunk része, plusz a szereplők is szinte velünk egyidősek, a szemünk láttára nőttek fel.
Persze hogy megtudom állni, de már hónapok óta nem néztem semmi Potteres cuccot, és a napokban láttam a tv-ben ezért kicsit nézegettem és ez az egy meg tetszett.
Jobban a könyveket szeretem.
"Nem tudtam elmenni mellette "rendelés nélkül" úgy hogy megrendeltem."
vs
"Persze hogy megtudom állni"
Bizony itt van egy nem egészséges tagadás, amit érdemes lenne kitárgyalni egy szakértővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!