Draco Malfoy vs Neville Longbottom? Melyikük erősebb varázsló (tanonc), ki nyerne?
Figyelt kérdés
2019. júl. 27. 21:09
1/4 anonim válasza:
Az előbbi nyerne, Neville nem egy ügyes varázsló.
2/4 anonim válasza:
Ha az utolsó filmben látottak alapján nézzük szerintem 1000%, hogy Neville. Sokkal bátrabb(Draco csak nagypofájú), meg azért már volt harci tapasztalata addigra.
3/4 anonim válasza:
Ha 7. év végét nézzük akkor Neville. Ha előbb, mondjuk 5. kötet (és Dumbledore serege) előtt viszont Draco.
Azonban ha van felkészülési idő akkor Neville-nek adnám. Biztos vagyok benne hogy szerez valami varázsnövényt amivel meg tudná nyerni.
4/4 anonim válasza:
Hát szerintem ahogy az elözőek irtak az 5.be Dumbledore serege elött Draco
A 7.be mar Neville
Nezzünk párhuzamokat más szereplökkel
6.rész: Harry vs Draco Harry septus semprával egyből legyőzte Dracot
7/2 resz Molly Weasley vs Bellatrix a lekomoyabb pálca párbaj
-Bella nem gyenge gonosz varazsló
Neville szüleit kinozzta Siriust egyből legyőzi De hog Molly le tudta győzni az komoly és ez is csak az anyatigris ösztön miatt sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!