Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Avatár - Milyen idomárok...

Avatár - Milyen idomárok lennétek? Mi a víz és a levegő köztes idomítási formája? Ki a kedvenc karakteretek? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a földnek mindhárom elemmel van kapcsolata.

Tűz - lávaidomítás. Ugye a láva kőzetek és forró olvadt magma. Ezért mindketten tudják irányítani.

Víz - mocsáridomítás. Ugye ez víz és sár. A sarat tudják hajlítani a földidomárok. Aang avatár egyik részében is van rá példa.

Levegő - homokidomítás. Ezt csak én gondolom, mert egy légidomár a levevővel felkavarja a porszemcséket, és szegről-végről ez is egyfajta "közös idomítás"

De a többi elem között vannak ilyenek? És ha igen, akkor mi az?

Amúgy én a tűzön kívül bármilyen idomár lennék. Mindegyiknek vannak előnyei. Földidomárként leginkább harcolni tudnék, és építeni (Toph is milyen szép városmakettet csinál homokból+fémhajlítással is formálni lehet dolgokat) Víz a legsokoldalúbb. Egyszerre lehetnék gyógyító és harcos, de leginkább gyógyító. A levegő pedig békés, spitituális, és milyen jó lenne repülni és harcolni is lehet vele (csak önvédelem miatt)

Kedvenc karakterem Aang, Toph, Sokka, Azula, Iroh és Bumi. De természetesen mindenkit imádok :D

2019. júl. 28. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon ráfogjuk akkor a villámok lehetnek a tűz és levegő kapcsolata. De megnéztem az összes speciális hajlítási technikát, a víz-levegőnek nem nagyon találtam. Talán csak annyi hogy a vízhajlítók képesek "szellemhajlítás"-ra és a léghajlítók képesek "kilépni" a testükből és a szellemükkel mozogni csak. :P

Én egész biztosan földhajlító lennék. :D

A kedvenc karaktereim Sokka és Toph. Mindenkit szeretek, nem hiszem, hogy van egy karakter is, akit utálok/nem szeretek, de ők mindig kiemelkedtek.

2019. júl. 28. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Víznek ott a gyógyítás és a jég is. A levegőnek pedig a repülés/levitáció.

Nekem a víz kedvencem, valószínűleg az lennék.

Kedvenceim: Azula, Zuko, Toph, Zaheer, Varrick

2019. júl. 28. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A homokidomítás a földidomitás egyik alfaja, amit külön meg kell tanulniuk. Nekem ez a levegővel megkeverjük a szemcséket nagyon mondvacsináltnak hangzik.

Talán a felhők vagy a tájfunok lennének a közös, de könnyen lehet, hogy nincs is.

Igazából bármilyen idomár szívesen lennék, de a listám ez:

1. levegő vagy föld (mindkettőt nagyon izgalmasnak látom, és rengeteg lehetőséget látok bennük)

2. víz (ez is nagyon jó, de eléggé limitált, ha nem vagy olyan eszes, mint Katara)

3. tűz (nagyon menő, de harcon kívül jóval kevesebb dologra lehet használni)

Kedvenc szereplőim:

- Sokka, mert sokan hajlamosak lenézni az állandó viccelődése miatt, holott a sorozat végére egy bölcs és erős vezetővé válik.

- Toph, mert egy nagyon vicces, mégis érdekes karakter. A megjelenése új színt is vitt a Gaang-be.

- Suki, mert bár nem idomár, egy nagyon jó harcos, akinek a helyén van az esze és a szíve.

- Iroh, a bölcseletei és a viccei miatt, de a bohókás nagybácsi álcája mögött ott rejtőzik Nyugat Sárkánya.

- Zuko, mert egy nagyon érdekes karakter az övé, szeretem a "megtért rosszfiúkat", és látszik a vívódása, és hogy minden tette mögött van indíték.

- Mai, mert nagyon jó harc stílusa van, megállja helyét az idomárok között, valamint nekem a személyisége és a Zuko-val való szerelme is tetszett.

- Ty Lee, ugyanaz, mint Mai esetében, nagyon szimpatikus karakter.

- Azula, mert egy meglepően kiforrott gonosz, az ember elsőre nem is hinné, de így van. Valamint neki is jó humora van, akkor is, ha nem feltétlen szándékos.

A Korra legendájából a főszereplők nem annyira nyerték el a tetszésem, ott leginkább Tenzin-t és a családját szerettem, valamint Lin-t, és bánom, hogy alig láttunk valamit Iroh II-ből, Izumi-ból, Kya-ból.

2019. júl. 28. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2: egyes vagyok, a víz-levegő átmenetre gondoltam, hogy nem találtam :D Tehát ami ötvözi a kettőt.
2019. júl. 28. 12:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zold kez! Latom sok fan van a mai napig is. Valahogy en az uj sorozatok mellett mindig visszaterek a regiekhez, mert jok :D

Az Azula-csapat is hatalmas kedvencem.

Igen, a homokidomítás tényleg hülyeség, de azért a homokidomárok egy kicsit talán a levegőt is mozgatják, ugye a siklóikat Aang is simán megmozgatta.

2019. júl. 28. 13:16
 6/6 anonim válasza:

Én vízidomár lennék, mert úgy érzem, hogy ezt tudnám legjobban kihasználni és ez áll hozzám a legközelebb. Plusz ott van a véridomítás... Csodás

Egyébként, ha közös hajlításra gondolunk:

Víz-föld: sár, mocsár

Víz-levegő: füst, köd, felhő

Víz-tűz: erre nem találtam

Föld-levegő: tégla (mert, ha úgy gondolkodunk, hogy a tégla belseje lyukacsos, akkor oda befér a levegő és az mozgatható vele)

Föld-tűz: láva

Levegő-tűz: villám

2021. ápr. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!