Mi a 10 kedvenc sorozatod, és miért?
Grimm
Teen wolf
How to get away with murder
Tell me a story
Eyewitness
Archer
Family Guy
Brickleberry
Agymenők
Angie Tribeca
Szívem csücskei
Knight Rider
Csengetett, Mylord?
Linda
Furcsa pár
Dilizsaruk
Miért? Egy része azért, mert baromi jó és megunhatatlan; a többi meg inkább nosztalgiából.
Once Upon A Time
Flash
Oltári csajok
200 első randi
A mi kis falunk
Csak színház és más semmi
Időtlen szerelem-trilógia (nemtudommennyireszámítsorozatnakbocsika)
Nem jut több hirtelen az eszembe
Banshee-mert kirobbanó,akciódús,tökös sorozat(az utolsó évad kivételével 10 pontos)
Brooklyn 99
Agymenők
Egy rém rendes család
Az újonc
Magnum p.i
Elveszett ereklyék fosztogatói
Az elveszett világ
Holló - út a menyországba
Szellemekkel suttogó
Odaát
Ezeknek minden részét imádom.
10. Are you being served - tökéletesen kidolgozott karakterek, jó helyzetkomikum, hétköznapi, de mégsem alpári.
9. Oh, Doctor Beeching - Croft sokak által lenézett sorozata, egyfajta jutalomjáték kedvenc színészeinek. Intelligens és sok helyen a végsőkig húzott, tipikusan angol sorozat.
8. Pat Tau - Olyan szinten ártatlan karaktert sikerült kreálni, mindezt egyfajta valós, néhol szürreális szocreál környezetbe beleilleszteni, ami engem közel 40 éve fogva tart :)
7. Pumukli - Azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy miért.
6. Taxi - szerintem az egyik legjobb szituációs komédia, kiváló szereplőkkel.
5. The Young Ones - Az egyik legelvetemültebb, legelborultabb tv-s sorozat, amit valaha láttam, az első részétől kezdve nagy rajongója vagyok.
4. Open all hours - Intelligens, nem vulgáris, de ha kell pikáns, kiváló karakterek, az egyik legjobb humoros sorozat.
3. Blackadder/Fawlty Towers - azonos szinten állnak nálam.
2. Only fools and horses - Minden pillanatában tökéletes (még akkor is, ha a 8. évadban már inkább kissé dráma, mint komédia). Kiváló szereplők, remek gegek, olyan mellékszereplők, akiket a halálos ágyadon is emlegetni fogsz (pl Trigger). A karakterek szerethetőek, együtt tudsz velük érezni. Minden abszurditása ellenére nagyon földhöz ragadt sorozat.
1. Miami Vice - csak egy hajszálnyival előzi meg a 2. helyetettet nálam, de megelőzi. Ez számomra a tökéletes sorozat. Kiváló hangulat, remek zenék, első osztályú színészek (pl Bruce Willis, Liam Neeson, Vigo Mortensen, Michael Madsen, Julia Roberts, Steve Buscemi, Helena Bonham Carter, Melanie Griffith, Benicio del Toro, Stanley Tucci, Ben Stiller, Chris Rock és sorolhatnám!). A jelmezek kiválóak, több nagy ruhacég itt futott fel, a kultúrális hatása mind a mai napig érződik a sorozatnak. Én, aki a 80-as években voltam fiatal nem is választhatok más sorozatot, mint a Miami Vice-ot az első helyre. Ez a sorozat maga a 80-as évek, pontosabban a 80-as évek lett olyan, amilyen emiatt a sorozat miatt!
Mindenki olyan egyszerűen írja :D Én rengeteg sorozatot hallgatok munka alatt, kapásból vagy 20-30at tudnék írni amit imádok, minden kategóriában van ilyen.
Kezdve a régiektől a Már megint Malcolm, esetleg a Csillagkapu (Tilk szemöldök rajongó vagyok :D) a Született feleségeken át a Dr csontig, esetleg az újabb 12 majom, vagy Suits
mindenevő vagyok ha érdekel valami konkrét téma írj :D
10. Family guy - nagyon vicces. Erről kb. csak ennyit tudok mondani :D
9. The 100 - Még nem néztem végig, de tetszik, izgalmas.
8. Chilling adventures of Sabrina - amikor kicsi voltam imádtam a Sabrina a tiniboszorkányt, és úgy döntöttem megnézem. Nem bántam meg!
7. Murdock nyomozó rejtélyei - mindig a mamámmal néztük, nosztalgia számomra. Néha vicces, szerethetők a karakterek.
6. Anne with an e - irtó aranyos a története, valamiért megfogott.
5. Trónok harca - szerintem nem kell bemutatnom :D
4. Into the Badlands - akciódús sztori, bár nekem kicsit néha unalmas.
3. Westworld - Megfogott a sztori, nagyon jó elképzelés és megvalósítás.
2. Szolgálólány meséje - Ennek is nagyon jó a sztoria, izgalmas.
1. Stranger Things - Izgalmas, ötletes sztori, szerethető karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!