Melyik horror film lehet ez?
Figyelt kérdés
Régen asszem a film+-on gyakran adtak egy horrorfilmet ami úgy kezdődött hogy egy család egy kietlen útra tévedt és lerobanntak egy kis westernes elhagyatott kisvárosban mert kifogyott a tank (asszem) és az az egyik házban éjszakáztak, de másnap mikor elakartak indulni valamit elvágtak az autójukban, és kénytelenek voltak maradni. Késöbb találtak egy kazettát is amin rajta volt egy család akikkel ugyan ez történt és ezt mesélik el rajta. Na kb. idáig emlékszem de az se biztos hogy teljesen jól. Sose néztem meg ezt a filmet, de már nagyon érdekelne hogy végződött. Régebben sis feltettem ide ezt a kérdést, és sokan mondták h a silent hill, de nem az sajna. Bocsi ha tele van helyesírási hibákkal, de nagyon álmos vagyok már, és alig látok :)2019. júl. 28. 03:37
2/4 anonim válasza:
'sziklák szeme' film is ugyanígy kezdődik
3/4 anonim válasza:
A szellemváros rejtélye (Disappearance, 2002)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de főleg az utolsónak, mert a szellemváros lesz az :D
2019. júl. 28. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!