Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe?

Mi lehet a film címe?

Figyelt kérdés

Elég fiatal voltam mikor láttam, félig csak mert akkor még 10kor aludni kellett menni. Mindegy is, tehát amire emlékszem:

- egy horror film volt.

- tipikus samara hatású démon kísértet cucc

- a lány szőke volt, rózsaszín trikóban. Ő halálá egy tükör előtt kezdődött: nem tudom mi miatt, de a fürdőbe viharzott. A csap alóli szekrényből kivette a bleachet amibe beleivott, hisz a tükörben az whiskeynek látszott. Aztán jött a habosvér okádás. A folytatás már kiesett, nagyon homályos de azt hiszen összeesett? Nem vagyok benne biztos, így most folytatom: a következőkben a lény egy széttört üveges ajtó ki nem hullott szilánkjaivan szorította le a masik csaj kezét de ő mintha túléte volna? Ez is homály.

Tehát ennyi amiben úgy 99%ban biztos vagyok. Amiben nagyon nem az az, hogy a végén eldobnak vallami cuccok.

Aki felismerte , mi lehet, várom a válaszát! Nagyon izgi volt, élveztem már anno is de nem tudtam végig nézni így s.o.s!!! 18/l lettem már abból a 11 éves lányból, kivancsi vagyok változik-e majd a velemenyem.

2019. júl. 25. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Kivette a bleach-et... nem kicsit vagy pózer! Azt gáz lett volna írni, hogy hipó, vagy fehérítő, igaz?

Amúgy a film a From Within - szerintem.

2019. júl. 31. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Így jobban hangzik te szerencsétlen de amúgy lehet az vagyok bár nem tudom mi miatt na mindegy mert kpop fannak vallom magam és kérdezz bármit tudni fogom de ennyi szóval ja pózer hát na jó xd

Azt hittem idiótának hívsz xd

Angolt használok inkább, úgy jobban hangzik. Nem jutott eszembe a magyar neve amúgy😂 csak valami fság amit tudod ki ír le.

2019. júl. 31. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!