Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok nekem ajánlani jó...

Tudnátok nekem ajánlani jó sorozatokat?

Figyelt kérdés
Legyen benne romantika, dráma, vígjáték is lehet benne, de az ilyen akció félektol se zarkozom el. Köszi előre is!
2019. júl. 25. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Marvel filmek

Van benne akció, dráma, jó poénok, egy kis sci-fi meg néha fantasy

2019. júl. 25. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb vígjáték sorozat az Only Fools and Horses. Igényes, metaszinten is működik, remek karakterek vannak benne.

Hasonlóan jó az Are You Being Served. Ez inkább az áthallásos, sunyi, félreérthető humorral operál, igazi legendák a szereplői, rengeteg aranyköpés származik a sorozatból.

A Miami Vice pedig a sorozatok örök csúcsa és királya. Hatása a zenére, divatra, sportra, design-ra elismert. Olyan színészek játszanak benne, mint Bruce Willis, Liam Neeson, Julia Roberts, Ving Rhames, Ron Pearlman, Steve Buscemi, Bill Paxton, Wesley Snipes, Viggo Mortensen, Benicio del Toro stb... Mindenki szerepelni akart a sorozatban, minden zenész-együttes dalt akart adni az egyes részekhez! Alap sorozat, a popkultúra egyik mérföldköve!

2019. júl. 25. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hazug csajok társasága
2019. júl. 25. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
What we do in the shadow. 3 vámpír Nadja,László és Nándor mindennapjairól szól.Legjobb vígjáték sorozat amit valaha láttam :D
2019. júl. 26. 00:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én leírom hogy én miket nézek és hátha valamelyik megtetszik:

The end of the fucking world

13 reasons why

Riverdale

Orange is the New black

A tett

The good place

Haunting of hill house

Umbrellla Academy

House of cards

Girl Boss

Black Mirror

Csernobil

És hát ezeket biztos ismered de gondoltam azért leírom:Breaking Bad, The walking dead, Fear the walking, Trónok harca.

Bár nem írtad a korod de remélem hogy találsz kedvedre valót.

2019. júl. 28. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!