Tudnátok nekem ajánlani jó sorozatokat?

Marvel filmek
Van benne akció, dráma, jó poénok, egy kis sci-fi meg néha fantasy

Az egyik legjobb vígjáték sorozat az Only Fools and Horses. Igényes, metaszinten is működik, remek karakterek vannak benne.
Hasonlóan jó az Are You Being Served. Ez inkább az áthallásos, sunyi, félreérthető humorral operál, igazi legendák a szereplői, rengeteg aranyköpés származik a sorozatból.
A Miami Vice pedig a sorozatok örök csúcsa és királya. Hatása a zenére, divatra, sportra, design-ra elismert. Olyan színészek játszanak benne, mint Bruce Willis, Liam Neeson, Julia Roberts, Ving Rhames, Ron Pearlman, Steve Buscemi, Bill Paxton, Wesley Snipes, Viggo Mortensen, Benicio del Toro stb... Mindenki szerepelni akart a sorozatban, minden zenész-együttes dalt akart adni az egyes részekhez! Alap sorozat, a popkultúra egyik mérföldköve!

Hát én leírom hogy én miket nézek és hátha valamelyik megtetszik:
The end of the fucking world
13 reasons why
Riverdale
Orange is the New black
A tett
The good place
Haunting of hill house
Umbrellla Academy
House of cards
Girl Boss
Black Mirror
Csernobil
És hát ezeket biztos ismered de gondoltam azért leírom:Breaking Bad, The walking dead, Fear the walking, Trónok harca.
Bár nem írtad a korod de remélem hogy találsz kedvedre valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!