Egy film egy gazdag emberről aki hajléktalan lesz, majd befogadják?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi lehet az alaptörténete a filmnek amit láttam évekkel ezelött, de azóta se találom.
Tehát hajláktalanként megnő a szakálla, teljesen felismerhetetlen lesz a színész. Aztán egy nő befogadja akinek van egy gyereke. A nő környezete negatívan reagál arra, hogy befogadott egy hajléktalant. Aztán rendbe teszik, levágják a szakállát, megfürdetik. Végül minden kiderül és boldogan élnek együtt tovább.
A színészben egyáltalán nem vagyok biztos, de hátha. Mintha george clooney rémlene.
2019. júl. 24. 07:24
3/10 A kérdező kommentje:
sajnos, nem ez az a film. Azért köszönöm a segítséget:)
2019. júl. 24. 19:36
4/10 anonim válasza:
Neem nem az.
Elirtam. A huncutka a xime
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos, ez se az:)
2019. júl. 24. 19:51
7/10 A kérdező kommentje:
Nem az. Tudom, hogy kevés infót adtam meg a filmről^^"
2019. júl. 24. 22:01
8/10 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom, hogy melyikre gondolhatsz, de írd be a keresőbe, hogy "homeless movies", csomó lehetőséget kiad. Hátha rátalálsz köztük. :)
S, ha úgy van, akkor ide is leírhatod.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!