Szerintetek milyen az alább leírt vicc?
Életem első kitalált vicce, így csiszolgattam:
Egy fogyatékos ember éjszaka sétál a temetőben. Hatalmas púppal született a hátán, így csak nagyon lassan halad. Egyszer csak valaki megszólal egy sírból:
- Hé, ember, van púpod? - kérdezi. A púpos szörnyen megijed, de mivel nem lát senkit, válaszol:
- Van, sajnos.
Ekkor egy hatalmas kéz kinyúl a sírból és leveszi a púpot főhősünkről.
- Tessék, levettem.
A púpos örömében ugrándozik, szaladgál, hazafut. Másnap reggel elmeséli a barátjainak.
Elmegy most a sánta, hátha meggyógyul, éjjel tizenkettőre ott van a sír előtt. Ekkor megszólal a titokzatos hang, de a sánta nem ijed meg.
- Ember, van-e púpod? - kérdi ismét a hang.
- Nincs. - mondja büszkén a sánta. Mire a hang:
- Na, nesze!
Nos, mit szóltok?
Komoly?
Én soha életemben nem hallottam még... xD
Na mindegy, a lényeg, hogy én tudom: saját kitaláció.
Hát ennek semmi értelme nem volt.Fel vezetted a viccet minden felesleges ténnyel hogy aztán ne szülessen meg egy értelmes poén.Például fölösleges információ: Miért volt fontos hogy lassan halad,és hogy a másik sírból nyúl ki? Ezen kívül nem derül ki miért van a sírban egy ember és mi a francért kérdezi meg hogy van e púpod, meg hogy miért tudja leszedni és visszarakni.
"csiszolgatott" viccnek eléggé nem függ össze, véletlenszerű meglepetéshumornak meg nem túl random.
Kedves utolsó válaszoló, te nem ismered az "abszurd" vicc fogalmát...
Most kezdj el utánanézni és olvasgatni a viccekről, mielőtt hülyeséget írsz ide le nekem.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!