Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Annyira megnyugat ha valaki...

Annyira megnyugat ha valaki bepisil. Egysuerűen imadom nezni ahigy tartogatja es bepisil?

Figyelt kérdés

Nos ha van ezzel meg igy valaki az ide irja es ne privibe pls. Koszi

Szoval imadom a pisiles latvanyát regebben en is pisilgettem be de csak viccbol.....?

2019. jún. 3. 18:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Szia,

Engem is érdekel, adott esetben nyugtat, adott esetben akár izgat is. Nálam ez már elég rég óta így van, bár nem vagyok túl öreg:D nem tudom mitől.

Én is pisiltem be egyszer egyszer, de ha más csinálja azt Jobban preferálom:D

Ha gondolod, esetleg van valami kérdésed, te írj nyugodtan privátban, én nem foglak akkor ott "zaklatni" de én úgy vagyok ezzel, ha már kevesen vagyunk, akik ezt felvallaljak, ha lehet tartsunk össze és beszéljünk róla normálisan:D

2019. jún. 3. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik.
2019. jún. 3. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont fordítva vagyok. Ha már nem bírom tovább, és bepisilek, az nyugtat meg. Ha valakinek már nagyon kell és látom, hogy bepisil, akkor én is megnyugszom. De csak akkor, ha előtte kínlódott vele, hogy visszatartsa/ha velem történik
2019. jún. 4. 03:56
 4/11 anonim válasza:
55%

Én kb 19 éves korom óta élvezkedek igy :-) És már 50 vagyok. Annak idején egy lány beoltott vele :-) És azóta függő lettem.

Éééés egy centit sem bántam meg belőle, brutál élvezet minden ami pisiléssel/bepisiléssel kapcsolatos.

De csakis a hetero verziók.

2019. jún. 4. 05:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsiként nagyon sokszor bepisiltem a suliban, mert sokáig tartottam és azóta is szoktam tartogatni. Nagyon tetszik ha másnak kell nagyon és toporog :)
2019. jún. 4. 10:53
 6/11 anonim válasza:
71%
Engem is izgat a pisis temaban minden...Imadnam vegignezni ahogy valaki bepisil)
2019. jún. 4. 16:09
 7/11 anonim válasza:
87%
Imádok bepisilni mindenbe, amikor csak tehetem szoktam is! Nézni is nagyon szeretem ha valaki bepisil! Felizgat mindegyik verzió!
2019. jún. 6. 04:44
 8/11 anonim válasza:
13%
Bizonyos keretek között nekem is bejön a dolog. Mondjuk csak lányok esetében, és ágyban kizárt. Izgató látvány egy csajszi pisilés közben akár wc-n akár bepisil. Az is bejön, ha csajszi engem pisil le, vagy éppen rám csavarja ki a pisis cuccait. Viszont fordítva egyáltalán nem izgat a dolog, mármint az, h én pisiljem le a csajszit. De ezt leszámítva, bőven lennének ötleteim, azzal kapcsolatban, h mit lehetne kihozni abból, h a csajszi pisil. Meg van egy régi vágyam, igaz, nem konkrétan pisivel kapcsolatos, de azert van némi hasonlóság: arról lenne szó, h imádnám, ha egy jó csaj ráülne az arcomra és belemenstruálna a számba, na az nagyon bejönne, na de egy ilyennel hogy lehetne előhozakodni, hát ötletem sincs. Hátha egyszer lesz kivel megvalósítani, őszontén szólva almomban sem gondoltam, h ennyien erdeklődnek a dolog iránt..
2019. jún. 8. 12:32
 9/11 anonim válasza:
75%

Izgató téma 🙂

Kár hogy kevesen szeretik, legalább is nekem nem volt szerencsém még beszélni sem róla bárkivel is. 23 F

2019. jún. 9. 06:51
 10/11 anonim válasza:
34%

#8 nak :

Egy dolog ami nagyon fontos :

Minden olyasmi, ami élvezkedés közben ésszel történő változtatás (ágyban nem, vagyis ha kell, fel kell kelni és kimenni) brutál illúzióromboló :-).

És mi a bajod, ha az ágyban ? Na és, sajnálod a lepedőt ?

Ugyan már, senkit nem érdekel a lepedő: -)

Nekem volt hogy egy lány az autóban a szélvédőt pisilte erős sugárral mellettem, 140-el autópályán én vezettem. :-) szted mi történt utána ?

2019. jún. 10. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!