Van olyan h egy ingatlanos azt hazudja egy vevonek h a lakas elkelt mert egy olyan vevonek tartogatja aki szinten vele akarja eladatni hozza a sajatjat?
Az ingatlanosok nem veszik le egyből a hirdetést, lehet hogy valóban eladta.
Nem kamuzna, mi érdeke lenne?
A pénznek nincs szaga...
Simon el tudom képzelni.
Mi ilyen helyzetben nem voltunk, de olyanban igen, amikor 5! napon keresztül az ingatlanos nem volt képes arra,hogy a lakást megtekintését megbeszélje a benne lakó tulajdonossal. Előző nap néztük a lakást,kértem,hogy egy gyors családi átbeszélést követően amennyiben komolyan gondoljuk a vásárlást - és ezt hangsúlyoztam- szeretnénk még egyszer megtekinteni a lakást. Belegyeztek.
Másnap reggel hívtuk, a lakásnézésből kimaradt hozzátartozónk és egy családtagunk megnézné. Bármikor. Jó, megbeszéli a tulajdonossal, visszahív. Nem hívott vissza, hívtam...ja, hát nagyon elfoglalt a tulajdonos, majd szól másnap délelőtt,hogy jó-e aznap. Nem szólt...hívtuk...nem jó, a tulajdonos egész nap elfoglalt, majd esetleg másnap..Igy telt el 4 nap, míg az 5. nap regelén - szintén a mi hívásunkra- elmondta,hogy pont most várja az irodába az írásbeli ajánlatot tevőt és a tulajdonost. Aki hiteles, mi kp-sak lettünk volna. Majd visszahív hogy elkelt-e."Tewrmészetesen" nem hívott, mi kerestük ismét. Még nem egyeztek meg, majd 1 hét a hitel elbírálat, akkor keres. Nem keresett, ismét mi...még nem kaptak választ...még 1-2 nap..ismét mi, már meg se kértük. Ja, hát elkelt. eltelt 2-3, majd 4-5 nap, a hirdetés még mindig kinn. Felhívtuk..ha elkelt miért van kinn?Vagy mégsem kelt el? De, csak nem volt ideje levenni.
Megint teltek a napok, továbbra is fenn volt. Minden ingatlanos portálon. Ráreccsentem, már csak dühömben is mert úgy érzem,hogy nem volt korrekt velünk szemben.
Erre vette le.
Az ingatlanosok nem felejtik el levenni a lakást ha elkel, meghagyják csalinak, főleg ami "kapósabb". Mi számtalanszor belefutottunk ilyenbe. Nem, az nincs már meg, de ajánlott helyette hasonlót, ami megközelítőleg nem volt hasonló.
Egy értékesítő nem teheti meg azt,hogy aki nem szimpatikus, vagy beszól Neki azzal nem tárgyal. Kikérheti magának, felszólíthatja a normál hangvételre, de ennyi. Aki ügyfelekkel foglalkozik a munka minden területén ki van ennek téve.
Hozzáteszem: fordítottan is jogos az elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!